Sari la conținut

[STIRI IT] AMD extinde portofoliul de procesoare EPYC


Postări Recomandate

Procesoarele AMD EPYC 4004 vin cu noi oferte optimizate din punct de vedere al costurilor, care ofera caracteristici de clasa enterprise si performante de top pentru intreprinderile mici si mijlocii si furnizorii de servicii IT gazduite.

Acestea sunt alimentate de arhitectura moderna si eficienta Zen 4. In comparatie cu un procesor Intel Xeon E-2488, un server alimentat de un singur procesor AMD EPYC 4564P ofera o crestere de 1,8 ori a performantei per dolar de procesor.

John Morris, vicepresedinte corporativ al Enterprise and HPC Business Group, AMD, a declarat ca:

 

"Din punct de vedere istoric, multe IMM-uri au fost nevoite să facă compromisuri în ceea ce privește soluțiile lor IT, utilizând hardware care nu le satisface pe deplin nevoile….Bazate pe aceleași tehnologii care alimentează cele mai exigente centre de date din lume, procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt oferite la un cost de achiziție optimizat pentru clienții din întreprinderile mici și mijlocii care doresc să obțină rezultate mai bune în afaceri"

 

 

 

Din punct de vedere istoric, multe IMM-uri au fost nevoite să facă compromisuri în ceea ce privește soluțiile lor IT, utilizând hardware care nu le satisface pe deplin nevoile….Bazate pe aceleași tehnologii care alimentează cele mai exigente centre de date din lume, procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt oferite la un cost de achiziție optimizat pentru clienții din întreprinderile mici și mijlocii care doresc să obțină rezultate mai bune în afaceri

Procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt construite pentru a oferi un sistem de calcul puternic si de uz general intr-un pachet cu un singur socket, permitand configuratii de inalta performanta la scara de rack, multi-nod si turn, in cazul in care costul sistemului si alte constrangeri de infrastructura sunt considerente critice.

Serverele echipate cu procesoare AMD EPYC 4004 ofera un echilibru convingator intre performanta, scalabilitate și accesibilitate. Permitand o gama larga de solutii de intreprindere implementate pe scara larga. Procesoarele AMD EPYC seria 4004 sunt sustinute de parteneri de top precum Altos, ASRock Rack, Gigabyte, Lenovo, MSI, New Egg, OVHcloud, Supermicro si Tyan.

 

depositphotos_470676420-stock-photo-vier

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate