CLAUdiuDOLHAscu Postat Mai 19, 2024 Postat Mai 19, 2024 Nick-ul tau:uita*maLENUTA Adminul care te-a banat: (informații găsești aici)exu Steam id-ul tau: STEAM_1:0:963757620 Motivul pentru care ai luat ban: wall Data si ora banului: (aproximativ)19.05.2024....20:50 Snapshot la ce arata in consola Baiatul asta nu stie ca eu am luat unban ,de fiecare data cand intru imi da ban....daca nu frecventeaza forumul de unde sa stie......imi da ban nici macar nu pune vreo dovada......am intrat acum o runda si mi-a dat ban.......spuneti voi sa mai intre si pe forum sa vada ca am unban.......nu stiu unde ii gasiti,,,,scuze ca zic.Va salut! Ban Information Name: uita*maLENUTA SteamID: STEAM_1:1:1491029273 Reason: wall. Unban Time: Permanent Ban Admin Name: eXu* Admin SteamID: STEAM_0:0:550349867 Citează
eXuuu Postat Mai 24, 2024 Postat Mai 24, 2024 Salut,probabil o sa mai primesti ban de cateva ori .. https://we.tl/t-gg81PIIg8P aici e demo ,rugamintea e sa fie vizionat pana la final. Citează
CLAUdiuDOLHAscu Postat Mai 25, 2024 Autor Postat Mai 25, 2024 Salut!m-am uitat si eu pe demo si am vrea sa adaug cateva cuvinte......exu,uni playerii mai joaca si la sunet,daca ai vazut mai trageam si prin pereti in rest sunet,,daca as fi avut wall ii luam.....sincer,crezi ca daca as fi avut ceva mai faceam cerere?la favorit nu am doar sv asta ..am toata comunitatea leaques........am mai jucat pe sv la voi de multe ori.....dar neavand timp.. joc cand pot.....pentru mine sa sti ca acest joc daca as fi jucat murdar nu ar mai avea sens.....de ce nu mi-am cerut un wg?..ti-l faceam cu cea mai mare placere....mc,Va salut! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.