Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick-ul tau:uita*maLENUTA

Adminul care te-a banat: (informații găsești aici)exu

Steam id-ul tau:  STEAM_1:0:963757620

Motivul pentru care ai luat ban: wall

Data si ora banului: (aproximativ)19.05.2024....20:50

Snapshot la ce arata in consola 

Baiatul asta nu stie ca eu am luat unban ,de fiecare data cand intru imi da ban....daca nu frecventeaza forumul  de unde sa stie......imi da ban nici macar nu pune vreo dovada......am intrat acum o runda si mi-a dat ban.......spuneti voi sa mai intre si pe forum sa vada ca am unban.......nu stiu unde ii gasiti,,,,scuze ca zic.Va salut!

Ban Information 
Name: uita*maLENUTA 
SteamID: STEAM_1:1:1491029273 
Reason: wall. 
Unban Time: Permanent Ban 
Admin Name: eXu* 
Admin SteamID: STEAM_0:0:550349867 

Postat

Salut!m-am uitat si eu pe demo si am vrea sa adaug cateva cuvinte......exu,uni playerii mai joaca si la sunet,daca ai vazut mai trageam si prin pereti in rest sunet,,daca as fi avut wall ii luam.....sincer,crezi ca daca as fi avut ceva mai faceam cerere?la favorit nu am doar sv asta ..am toata comunitatea leaques........am mai jucat pe sv la voi de multe ori.....dar neavand timp.. joc cand pot.....pentru mine sa sti ca acest joc daca as fi jucat murdar nu ar mai avea sens.....de ce nu mi-am cerut un wg?..ti-l faceam cu cea mai mare placere....mc,Va salut!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate