Sari la conținut

[stiri] MAGAZINUL TEMPORAR DIN TFT SOSEȘTE CURÂND!


madarfakar

Postări Recomandate

Anunțat inițial în videoclipul /dev despre Fabulele de cerneală, magazinul temporar va fi lansat împreună cu patch-ul 14.11 joi, 30 mai. Citiți mai departe ca să aflați mai multe detalii despre lansarea magazinului temporar, inclusiv amănunte despre primele elemente de conținut estetic din magazin, actualizări pentru Tărâmurile comorilor și multe altele!

Ce este magazinul temporar?

În ultimii ani, realizând variante ale caracteristicilor de monetizare din TFT, una dintre cele mai importante opinii primite de la jucători este dorința de mai multă autonomie în alegerea anumitor elemente de conținut estetic.

''Tărâmurile comorilor'' va continua să existe (și să se lege cu sens de modul în care funcționează magazinul temporar – mai multe despre asta mai târziu), dar pentru asigurarea autonomiei este nevoie de magazinul temporar. La lansare, veți vedea o nouă selecție de conținut estetic care se schimbă după un program prestabilit. Magazinul temporar folosește două monede, cristale pentru tărâm și medalioane mitice. Veți primi cristale pentru tărâm din evenimente, recompense din Tărâmurile comorilor și din permisul gratuit și cel plătit. Medalioanele mitice vor fi obținute din Tărâmurile comorilor.

Cristale pentru tărâm (mici)

Cu timpul, veți vedea o mulțime de lansări în magazinul temporar, inclusiv tacticieni mitici și în ediție ''Prestigiu'' noi-nouți, arene și artificii, precum și câteva momente-cheie din catalogul TFT. În cazul în care căutați ceva anume, cum ar fi un Duckbill dulce ca mierea complet normal și deloc neliniștitor sau poate niște recompense dintr-un permis+ anterior care probabil v-au scăpat, fiți cu ochii pe magazin!

Magazinul temporar va include și conținut precum artificiul ''Aruncarea animăluțului poro'' sau alte variante poro care au fost lansate în trecut ca articole disponibile doar ca recompense și vom continua să lansăm nou conținut non-mitic în magazin, ca să fie disponibil pentru achiziție folosind cristale pentru tărâm, pe lângă faptul că apar și printre recompensele din Tărâmurile comorilor.

 

 sursa : lol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate