Sari la conținut

[Stiri It]Google Maps introduce noi opțiuni pentru șoferii de mașini electrice


Yumii

Postări Recomandate

                                                                                                                              Google-Maps-masini-electrice-780x470.jpg

                                                                                                                                                sursa:aici

Google Maps a anunțat lansarea unor noi funcții, în timp util pentru Ziua Pământului, pentru a simplifica accesul la informații despre stațiile de încărcare ale mașinilor electrice (EV). Cu aceste actualizări, poți găsi informații specifice despre locația încărcătoarelor EV, să-ți planifici oprirea pentru încărcare și multe altele.

Noile caracteristici Google Maps

  • Una dintre caracteristicile principale ale actualizării este introducerea rezumatelor generate de AI în Google Maps, care oferă descrieri detaliate ale punctelor unde se află încărcătoare EV, bazate pe opiniile utilizatorilor. Aceste rezumate sunt generate în funcție de informațiile utile din recenziile utilizatorilor și te ajută să găsești încărcătoarele dorite, chiar și în locuri precum parcările subterane sau clădiri cu mai multe niveluri.
  • Google Maps va afișa acum pe hartă încărcătoarele apropiate din mașină pentru cei care sunt deja în mișcare. Informațiile despre disponibilitatea în timp real a porturilor și viteza de încărcare vor fi disponibile pentru a ajuta șoferii să găsească cel mai potrivit încărcător în timpul deplasărilor.
  • Pentru cei care își planifică deplasările, Maps va sugera opriri pentru încărcare și va oferi o estimare a consumului de energie pentru călătoriile cu mai multe opriri. Aceste sugestii vor fi personalizate în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și vor ajuta la planificarea eficientă a rutelor.
  • Pe lângă aceste actualizări, Google Maps va permite utilizatorilor să găsească hoteluri care oferă încărcare pentru mașini electrice (EV) la fața locului, cu ajutorul unui filtru dedicat pe platforma Google Travel.

Deși începutul anunțului sugerează că opțiunile (rezumate generate de AI, informațiile despre disponibilitatea în timp real a porturilor și viteza de încărcare și sugestiile de opriri pentru încărcare) vor fi disponibile din 22 aprilie, de fapt acestea sunt anunțate pentru următoarele luni.

Anunțul vine în contextul în care Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile (ACEA) a anunțat că în martie 2024, în Europa, vânzările de mașini electrice (BEV) au înregistrat o scădere de 11,3%, ajungând la o cotă de piață de 13%.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate