Sari la conținut

[STIRI IT] FlowGPT creează Magazinul de aplicații GenAI pentru modelele de chatbot sălbatice


Postări Recomandate

FLOWGPT-INTRO1709693911-0.thumb.jpg.7cdd

FlowGPT este o alternativă la OpenAI GPT Store care, spre deosebire de acesta din urmă, le permite creatorilor de chatbot să-și construiască propriile aplicații model bazate pe modele populare de AI generative, cum ar fi Llama 2 de la Meta, DALL-E3 OpenAI și Gemini de la Google.

În timp ce Magazinul OpenAI limitează utilizatorii să creeze chatbot-uri pe baza a ceea ce este deja disponibil pe platformă, FlowGPT le permite creatorilor de chatbot să-și dezvolte creativitatea și să-și construiască propria lor. De asemenea, chatbot-urile pot fi puse la dispoziția publicului ulterior, în timp ce câștigă sfaturi pentru contribuțiile lor. Construit de un absolvent de informatică UC Berkeley, Jay Dang și fostul manager de inginerie la Amazon, Lifan Wang, descriu FlowGPT ca un „ecosistem” pentru aplicațiile bazate pe GenAI - o colecție de infrastructură și instrumente de creație legate de o piață și comunitatea aplicației GenAI.

utilizatorii. Utilizatorii aplicațiilor primesc un flux de aplicații și colecții de aplicații recomandate pe baza categoriilor de tendințe, în timp ce creatorii primesc opțiuni pentru personalizarea comportamentului aplicațiilor GenAI.

Interacțiunea cu aplicațiile GenAI este similară cu ferestrele de chat, ca în OpenAI, tastarea de solicitări, degetul mare în sus sau chiar partajarea link-urilor către conversații. Fiecare aplicație vine, de asemenea, cu o descriere a când a fost creată, de câte ori a fost folosită și care model este recomandat pentru utilizare.

Unele dintre aplicațiile prezente pe platformă sunt, din păcate, jailbreak-uri care sunt concepute pentru a ocoli măsurile de siguranță ale modelului, împreună cu unele aplicații care pretind coduri malware și simulatoare de întâlniri care rulează în conflict. Multe dintre acestea pot cauza prejudicii, în special celor care pretind că sunt profesioniști din domeniul sănătății sau furnizori, studiile care arată deja că ChatGPT a folosit rareori trimiteri către resurse specifice pentru ajutor cu privire la subiecte sensibile precum abuzul sexual.

FlowGPT oferă o comutare pentru a filtra „conținutul sensibil” cu opțiuni de raportare a aplicațiilor care contravin Regulilor comunității. Pagina, totuși, se confruntă cu probleme de moderare. „Cu milioane de utilizatori lunari și o rată de creștere rapidă, am demonstrat deja că suntem pe drumul cel bun și credem că este momentul să accelerăm progresul”, spune Dang. „Stabilim un nou standard pentru imersiunea în medii bazate pe inteligență artificială, oferind o lume în care creativitatea nu cunoaște limite. . . Misiunea noastră rămâne să cultivăm o persoană mai deschisă și mai creatoare. 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate