Sari la conținut

[Stiri IT] MSI Project Zero – placa de baza cu porturile ascunse in spate


Postări Recomandate

Cred ca toti ne-am gandit macar o data de ce producatorii de placi de baza nu schimba amplasarea porturilor incat sa ascundem cablurile mai usor. Uite ca cineva a reusit. MSI Project Zero este o placa de baza interesanta care are toate mufele ascunse pe partea din spate, astfel ca poti sa construiesti un sistem foarte elegant.

Photo-09.04.2024-13-46-08-1152x1536.jpg

Recunosc, eu am vazut placa asta de baza cand inca nu era lansata si am asteptat ca sistemul sa fie gata. Echipa locala de la MSI a construit un sistem alaturi de alti parteneri locali si a iesit un PC foarte misto.

Adevarul este ca MSI n-au fost primii, placi de baza similare gasim si la ASUS si Gigabyte, dar la mine asta este prima care a ajuns. Sunt destule avantaje pentru Project Zero si mi-ar placea ca acesta sa fie un standard, macar pentru utilizatorii casnici.

Pe langa faptul ca poti avea un sistem mai aratos, mutarea conectorilor pe spate te ajuta sa instalezi mai usor cablurile, sa faci un wire management mai bun si per total sa construiesti mai usor un PC.

In procesul de montare se intampla sa mai uiti sa conectezi un cablu, cum ar fi cel pentru alimentarea procesorului, iar daca ai un cooler generos o sa faci niste manevre dubioase si risti sa te julesti in radiatoarele placii de baza.

Configuratia este una puternica. Project Zero foloseste componente de calitate, dar cu accent pe brandul MSI. Carcasa, coolerul, placa de baza, placa video si SSD-ul sunt produse MSI. Doar procesorul este AMD si memoria RAM Kingston. Nu am verificat, dar cred ca si sursa tot MSI este.

Placa de baza MSI Project ZERO B650 socket AM5

Procesor AMD Ryzen 7 8700G cu placa video Radeon 780M

Memorie RAM Kingston Fury Renegade DDR5 7200MHz 2x16GB

Placa video MSI Gaming X Slim GeForce RTX 4070Ti Super

SSD MSI Spatium M480

Cooler Coreliquid D240

Carcasa MSI MAG Pano M100R

Sursa :https://arenait.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate