Sari la conținut

[Fotbal] ”Ai refuzat-o pe FCSB?”. Cum a reacționat Tony da Silva la prezentarea de la Poli Iași


Edwward.

Postări Recomandate

N2JlYWJmZjBjNmFhM2MwOTQ0MTQ2ZWZmODNkOWE2.thumb.jpg

 

Tony da Silva (43 de ani) a susținut o conferință de presă la Iași, după ce a fost anunțat drept noul antrenor al echipei din Copou.

În sezonul trecut, Tony da Silva ar fi fost și pe lista celor de la FCSB, însă la ”roș-albaștri” a ajuns, în cele din urmă, Elias Charalambous.

Tony da Silva, întrebat direct dacă a refuzat-o pe FCSB. Cum a reacționat antrenorul?

Întrebat la conferința de prezentare de la Poli Iași dacă a declinat vreo propunere în trecut din partea celor de la FCSB, Tony da Silva a avut o reacție ”elegantă”.

”Lucrez cu domnul Florin de doi ani, am avut deja ofertă din Superligă. Nu am venit pentru că știam că nu e un proiect pentru mine.

Nu voi spune numele din educație. (n.r. Reporter: Ai refuzat-o pe FCSB?) Nu vorbesc despre clubul respectiv din respect, din educație”, a spus Tony da Silva, la conferința de presă.

Portughezul Tony este cunoscut în România pentru cei patru ani petrecuți ca jucător la CFR Cluj, ianuarie 2007 - ianuarie 2011.

Tony Da Silva a bifat ultima experiență în cariera de antrenor la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, între iulie 2023 și martie 2024.

Ce a spus conducerea celor de la Poli Iași despre Tony da Silva.

”Sunt încrezător că prin cooptarea lui Tony ne putem realiza obiectivul pe care ni l-am propus la final de campionat. Leo a depus o muncă la Poli, lucru care s-a văzut, dar din păcate, la ultimele jocuri echipa nu a mai confirmat prin rezultatele obținute.

Îmi pare rău, dar ăsta e fotbalul. Cred că alături de Tony vom avea succes. Tot timpul antrenorii pe care i-am ales au fost lozurile câștigătoare. Am cooptat antrenori de succes, chiar și cu Leo am lucrat acolo, cu Bergodi.

Sperăm ca alături cu Tony să reușim supraviețuirea în Superligă, dar să nu uităm că în istoria clubului Poli Iași, din cele trei retrogradări, au fost două în care tehnicienii au fost în Champions League”, a transmis președintele Cornel Șfaițer, la conferința de presă.

 

NTkwJmhhc2g9NTRmNDcwOGNlMGUzMTE5N2E0NTkyZWQ3ZDAwNDkwNTA=.thumb.jpg

 

Sursa: digisport.ro

  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate