Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @KING | ROBERT! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @KING | ROBERT! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Salutare Alex! Iti multumesc frumos pentru invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Numele meu este Robert, am 18 ani si sunt din Botosani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: In timpul liber imi place sa ma joc CS 1.6 pe serverul meu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Pentru mine, cel mai bun mod de a incepe ziua ar fi sa deschid diminețile cu o scurtă sesiune de stretching înainte de micul dejun, pentru a mă pregăti fizic și mental. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cât de diferită era viața ta acum un an? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Acum un an, viața mea era destul de diferită. Eram implicat în alte proiecte și preocupări, mă luptam cu diverse provocări, și îmi concentram eforturile în alte direcții. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cel mai interesant loc pe unde am umblat ar fi, fără îndoială, Calabria. Acolo, am fost fermecat de peisajele încântătoare de coastă, de bucatele delicioase și de atmosfera relaxantă. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Defecte: Ma supar repede , Calitati: Imi place sa ajut lumea. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Weekend-ul ideal pentru mine ar începe cu o dimineață activă pe terenul de fotbal sau cu vizionarea unui meci. Apoi, aș putea petrece câteva ore relaxante jucând șah cu prietenii sau cu membrii familiei. Îmi place să îmi exersez mintea și să mă bucur de strategie și concentrare în timp ce joc șah. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Dacă aș putea stabili o singură regulă pe care toată lumea ar trebui să o respecte, cred că ar fi aceasta: "Să tratezi pe alții așa cum îți dorești să fii tratat." Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cel mai fericit moment al vieții mele a fost atunci când am fost admis la examenul pentru permisul auto și am reușit să-l obțin. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este lucrul care te face fericit? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Lucrul care mă face cel mai fericit este să mă pierd în lumea fotbalului. Fie că joc pe teren, urmăresc meciurile favorite sau analizez strategii, fotbalul îmi aduce o bucurie imensă și un sentiment de comunitate. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare frică a ta? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cea mai mare frică a mea este frica de eșec. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cea mai mare și importantă schimbare pe care aș dori să o fac în viața mea ar fi să devin mai încrezător și să am mai multă încredere în mine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Sănătatea, fericirea, dragostea, banii, faima. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde muncesti? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Momentan nu muncesc, sunt inca elev. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cred că una dintre preocupările mele majore cu privire la viitor ar fi să am stabilitate financiară și să îmi asigur un viitor confortabil. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătit? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Da, sigur! LUME VIRTUALA - @KING | ROBERT Reporter - Alexandru06 @ LCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Cei 5 membrii din staff sunt: @dRama t i c a( stiu ca nu mai e acum in Staff, dar cand a fost am colaborat foarte mult cu ea, m-a ajutat cat de mult a putut si ii multumesc enorm de mult. ), @X-Tream, @Ares, @Bombo | ftw. si @Demon. Mai sunt si altii, dar cu ei am tinut legatura mai mult si m-au ajutat sa invat chestii pe care nu credeam ca le pot invata vreodata. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Pai "KING" vine de la serverul pe care il detin (KING.LEAGUECS.RO) si "Robert" este numele meu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Nu prea am timp de jocuri, dar cand am timp liber joc CS 1.6. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Sincer, as dorii sa ma vad cu toti, sunt niste oameni super de treaba, ma bucur foarte mult ca i-am cunoscut. Respect maxim pentru toti! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: De la un amic, si-a creat un server de CS 1.6 si a venit cu el aici pe comunitate, asta fiind acum 4 ani, cred. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Am o parere foarte buna, comunitatea arata impecabil, iar membrii staff-ului sunt foarte muncitori, de treaba si cu bun simt. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Categoric. Am cativa oameni de pe aceasta comunitate pe care ii pot numi prieteni. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: În următorii trei ani, LeagueCS va arăta mult mai bine și va fi o comunitate mai dezvoltata, deoarece membrii din Staff lucreaza mult pentru a îmbunătăți aceasta comunitate extraordinara. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Sincer la inceput nu eram foarte atras de aceasta comunitate, dar am inceput sa cunosc oameni noi aici, am inceput sa ma imprietenesc si sa-mi pierd noptile stand pe TS3 si pe un server de CS 1.6 :)). Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Joc doar pe un server, ala fiind al meu, KING.LEAGUECS.RO. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Doresc să îi salut cu respect pe toți, să le urez multă sănătate, spor în toate și să ne auzim cu bine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Va multumesc frumos si eu pentru acest interviu. Ma scuzati ca am raspuns atat de greu, zilele astea am fost foarte ocupat. Va doresc o zi/seara placuta! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @KING | ROBERT! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1 2 1 1 1
Postări Recomandate