Sari la conținut

[CS2] Imbunatatiri de performanta, new bob & telemetry


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Valve a publicat notele de patch pentru cea mai recenta actualizare a jocului Counter-Strike, care adreseaza unele probleme de performanta, rezolva bug-ul de animatie in timpul urcarii pe scari si introduce o serie de modificari, respectiv comenzi noi.

cs2-banner-png.58944



In actualizare este inclusa introducerea unui nou viewmodel bob care este activat in mod implicit si o optiune de telemetrie in joc care arata FPS si ping, inlocuind cq_netgraph. Inginerul de la Valve Fletcher Dunn a declarat ca aceasta comanda este in prezent buguita si nu reflecta corect FPS-ul, urmand ca o solutie sa fie implementata in scurt timp.

Noul viewmodel bob este universal pentru toate armele si introduce mai multa balansare orizontala a armelor. Acesta poate fi dezactivat in consola cu comanda cl_usenewbob false pentru cei care prefera bob-ul default.

 

Armele cu luneta au primit o actualizare si acum au un usor efect la margini atunci cand au zoom-ul pus, ceea ce pare sa afecteze marginal campul vizual.

O serie de imbunatatiri de tip quality-of-life pentru observatori si organizatori de turnee au fost, de asemenea, livrate alaturi de cateva mici modificari si corecturi de erori, ale caror detalii complete pot fi gasite AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate