Fondator Acesta este un post popular. X-Tream Postat Februarie 20, 2024 Fondator Acesta este un post popular. Postat Februarie 20, 2024 Salutări, comunitate! În urmă cu câteva zile, noi, administrația LEAGUECS ROMÂNIA am decis să dăm startul unui proiect de monitorizare a serverelor noastre și nu numai. THEGAMESTRACKER.COM este accesibil tuturor, indiferent de server sau comunitate! Ce poți face pe Thegamestracker.com? - Poți să adaugi în lista de servere peste 17 moduri de jocuri + TS3. - Ai statistici jucători pentru fiecare server. - TOP15 jucători pe server - Poți da claim la serverul tău iar jucătorii tăi pot să-ți voteze serverul, dat fiind faptul că avem 2 tip-uri de ranking-uri, bazate pe activitatea jucătorilor cât și pe voturi. - Dacă ești deținătorul unui forum, poți folosii bannerele de pe Thegamestracker.com - Ajută-ne să promovăm TheGamesTracker.com! Cum? Simplu! CLAIM - Dacă ești deținătorul unui server de CS 1.6, indiferent de comunitate, adaugă-ți serverul în thegamestracker.com. Dacă deja ți-am adăugat noi serverul, dă-i claim. VOTURI - Pune link-ul de vot aferent serverului tău la secțiunea ta de pe forum, iar jucătorii de pe serverul tău îl vor accesa să-ți voteze serverul. @ Manager Server, @Fondator, @Global-Moderators, @Moderators, @Junior Moderators, @Elite Members, @Addicted Members, @Members 10 4 2 3 2 2 Citează
mercyless Postat Decembrie 26, 2024 Postat Decembrie 26, 2024 click aici - se poate face aici sa listeze jucatorii in functie de scor? 2 Citează
mercyless Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 (editat) http://cache.gametracker.com/player/MADNESS/cs.anormalii.com:27015/b_560x95.png Salut, revin cu inca o sugestie. Ceva de genul se poate face? Editat Februarie 28 de mercyless Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 3 Administrator Postat Martie 3 La 28.02.2025 la 23:44, mercyless a spus: http://cache.gametracker.com/player/MADNESS/cs.anormalii.com:27015/b_560x95.png Salut, revin cu inca o sugestie. Ceva de genul se poate face? Salut, Aș vrea să subliniez că originalitatea este ceea ce conferă statutul LEAGUECS România, iar acest aspect este mult mai important decât detaliile legate de afișarea jucătorilor într-un banner pe GameTracker, care să indice pe ce server joacă și unde. În opinia mea, nu consider că este un element util sau necesar pentru comunitate.Este esențial să ne concentrăm pe ceea ce face LEAGUECS cu adevărat unic Citează
mercyless Postat Martie 3 Postat Martie 3 Pai banneru care arata sv e copiat de pe gt dot com si imi spui povesti de originalitate? am zis ceva de genul, nu trebuie iar 1:1 Citează
Fondator John @ Anormalii Postat Martie 3 Fondator Postat Martie 3 Este un banner care arata oarecum aceleasi statistici dar intr-o alta textura / culoare. Din punctul meu de vedere , este ok asa cum arata acum. Citează
Kobra Postat Martie 3 Postat Martie 3 4 hours ago, John @ Anormalii said: Este un banner care arata oarecum aceleasi statistici dar intr-o alta textura / culoare. Din punctul meu de vedere , este ok asa cum arata acum. Cred ca se refera la player statistics Citează
Scripters Shadows Adi Postat Sâmbătă la 00:49 Scripters Postat Sâmbătă la 00:49 Actualizat interfata pentru serverele de TeamSpeak3: https://thegamestracker.com/server/tsleaguecsro-since-2018-cs2-cs-16-wot-samp-31 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.