• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• 10 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat
La 28.02.2025 la 23:44, mercyless a spus:

b_560x95.pnghttp://cache.gametracker.com/player/MADNESS/cs.anormalii.com:27015/b_560x95.png

Salut, revin cu inca o sugestie. Ceva de genul se poate face?

Salut,

Aș vrea să subliniez că originalitatea este ceea ce conferă statutul LEAGUECS România, iar acest aspect este mult mai important decât detaliile legate de afișarea jucătorilor într-un banner pe GameTracker, care să indice pe ce server joacă și unde. În opinia mea, nu consider că este un element util sau necesar pentru comunitate.Este esențial să ne concentrăm pe ceea ce face LEAGUECS cu adevărat unic

Postat

Pai banneru care arata sv e copiat de pe gt dot com si imi spui povesti de originalitate? 
am zis ceva de genul, nu trebuie iar 1:1

• Fondator de Sărbătoare
Postat

Este un banner care arata oarecum aceleasi statistici dar intr-o alta textura / culoare. 

Din punctul meu de vedere , este ok asa cum arata acum. 

Postat
4 hours ago, John @ Anormalii said:

Este un banner care arata oarecum aceleasi statistici dar intr-o alta textura / culoare. 

Din punctul meu de vedere , este ok asa cum arata acum. 

Cred ca se refera la player statistics

• Scripteri de Magie
Postat

Implementat:

big_default.png

• Like 2
  • Ador 2
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Scripteri de Magie
Postat

Update!

Am adaugat posibilitatea ca deținătorii de servere sa poată pune bannere personalizate pentru serverele acestora:

OXmZ0wM.png

Bannerul personalizat poate fi folosit si de jucătorii serverului respectiv:

image.png

Bannerele se pot adăuga din meniul de administrare al serverului:
image.png

big_default.png?t=1744321005

• Like 4
  • Ador 3
  • 7 luni mai târziu...
  • Scripteri de Magie
Postat

Update!

Implementat sistem de raportari pentru diverse probleme:

image.png

Vizualizarea statusului unui raport in timp real:

image.png

Extins posibilitatea de a personaliza bannerele pentru servere:
image.png

• Like 6
  • Ador 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Salut, cateva idei pentru viitoarele update-uri care cred eu.. ca ar ajuta..mai mult ca design:

1. Server descripion, sa fie pus undeva mai sus facut special sa se vada chiar langa Current Map [imaginea CS 1.6 nu-i vad rostul, acel camp modificat si facut mai compact dupa imaginea mapei sa fie asezat server description cu posibilitate de adaugare culori text, size].
2. Posibilitatea de posturi pe pagina serverului [orice utilizator cu cont inregistrar sa aiba abilitatea de a posta pe pagina unui server - controlabil din manage server]
3. Adaugare "revendicare nick" - nu stiu exact cum se numeste, insa dand click pe un anumit nick de pe un sv anume, fiind inregistrat sa ai posibilitate sa-i atribui acelui nick un profil.
4. La mini-banner, inloc de acel stats, se poate adauga #rank?
5. In perspectiva mea.. acel mesaj din stanga cu descarcarea clientului cs, e cam enervant - solutie: dezactivare totala ori.. setarea printr-un buton permanent in care sa nu-ti mai apara - nu stiu, zic...
6. Inloc de Server Rules -> Server Banners [aici sa fie bannerele afisate+edits] = Mi se pare mai compact si ideal pentru o asezare buna in pagina.

Nefunctionalitati:
- La bannerul custom, nu apare imaginea dupa ce am incarcat-o.

Editat de ReborNN
  • Like 1
  • Scripteri de Magie
Postat
8 hours ago, ReborNN said:

Salut, cateva idei pentru viitoarele update-uri care cred eu.. ca ar ajuta..mai mult ca design:

1. Server descripion, sa fie pus undeva mai sus facut special sa se vada chiar langa Current Map [imaginea CS 1.6 nu-i vad rostul, acel camp modificat si facut mai compact dupa imaginea mapei sa fie asezat server description cu posibilitate de adaugare culori text, size].
2. Posibilitatea de posturi pe pagina serverului [orice utilizator cu cont inregistrar sa aiba abilitatea de a posta pe pagina unui server - controlabil din manage server]
3. Adaugare "revendicare nick" - nu stiu exact cum se numeste, insa dand click pe un anumit nick de pe un sv anume, fiind inregistrat sa ai posibilitate sa-i atribui acelui nick un profil.
4. La mini-banner, inloc de acel stats, se poate adauga #rank?
5. In perspectiva mea.. acel mesaj din stanga cu descarcarea clientului cs, e cam enervant - solutie: dezactivare totala ori.. setarea printr-un buton permanent in care sa nu-ti mai apara - nu stiu, zic...
6. Inloc de Server Rules -> Server Banners [aici sa fie bannerele afisate+edits] = Mi se pare mai compact si ideal pentru o asezare buna in pagina.

Nefunctionalitati:
- La bannerul custom, nu apare imaginea dupa ce am incarcat-o.

Multumim pentru feedback. 
Mi se par niste idei bune d.p.d.v. al functionalitatilor si design, insa am o intrebare pentru numarul 4:

• nu inteleg la ce te referi "in loc de acel stats, se poate adauga #rank ?" .

Poti explica putin, daca e posibil cu un screenshot pe banner si cu modificarea.
Iar pentru 1.:

• Descrierea serverelor ar trebui sa fie afisata partial acolo sus daca ar fi sa o mutam pentru ca unele servere au o descriere destul de lunga, iar la momentul actual se pot adauga culori, text, etc pentru ca acel camp suporta tagurile HTML. ( <s.pan style="color:#e67e22;">culoare </s.pan> )

Multumesc

• Like 2
  • Fortzaaaa 1
Postat
Acum 11 ore, Shadows Adi a spus:

Multumim pentru feedback. 
Mi se par niste idei bune d.p.d.v. al functionalitatilor si design, insa am o intrebare pentru numarul 4:

• nu inteleg la ce te referi "in loc de acel stats, se poate adauga #rank ?" .

Poti explica putin, daca e posibil cu un screenshot pe banner si cu modificarea.
Iar pentru 1.:

• Descrierea serverelor ar trebui sa fie afisata partial acolo sus daca ar fi sa o mutam pentru ca unele servere au o descriere destul de lunga, iar la momentul actual se pot adauga culori, text, etc pentru ca acel camp suporta tagurile HTML. ( <s.pan style="color:#e67e22;">culoare </s.pan> )

Multumesc

Nr.4 - mini banner:
MJq9zpo.png

La nr.1, poti seta limita maxima de caractere astfel toti Fondatorii/Managerii, se pot incadra cu aceasta limita in descrierea serverului lor.
Recomand undeva la 210 caractere cred ca ar ajunge tuturor sa aiba o descrie ampla si frumoasa propriului server prin aceasta limita.

P.S: blocul pentru descrierea serverului poate fii diferit de celelalte, fiind strict pentru descriere. Doar asezat langa current map si incadrat astfel incat sa "sara in ochi".

Prin diferit ma refer la o alta forma, cam asa ceva:
G7ABLa6.png

De-asemene, acum ca ma uit.. butoanele de report/manage/claim/vote pot fii asezate in acest mod:
kpcBGRw.png

eliminand textele in plus cum ar fii -> Added by, doar ownerul conteaza cine ii da claim, inloc de owned by, sa scrie: Sever Founder.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate