Sari la conținut

[Stiri Gaming] Sony a vândut 54,8 milioane de unități PS5 la nivel mondial


Postări Recomandate

  • Administrator

ps5.webp

S U R S A

 

 

În trimestrul octombrie-decembrie, Sony a livrat 8,2 milioane de unități ale consolei PS5, ajungând la un total de 16,4 milioane de unități pentru anul fiscal curent.

În raportul său fiscal pentru trimestrul 3 al anului fiscal 2023/24, Sony a dezvăluit că livrările totale ale consolei PS5 la nivel mondial au ajuns la 54,8 milioane de unități până la 31 decembrie. Aceasta reprezintă o creștere semnificativă față de cele 50 de milioane de unități raportate anterior la 9 decembrie.

Pe parcursul trimestrului, Sony a livrat 8,2 milioane de unități la nivel mondial, în creștere cu 1,1 milioane față de trimestrul similar din anul fiscal precedent. Livrările totale pentru anul fiscal curent se ridică acum la 16,4 milioane de unități.

Compania a ajustat proiecția inițială de 25 de milioane de unități pentru întregul an fiscal la 21 de milioane de unități. Acest lucru înseamnă că se așteaptă să vândă 4,6 milioane de console PS5 suplimentare în ultimul trimestru al perioadei.

Pe lângă aceste cifre impresionante, PS5 a înregistrat 89,7 milioane de unități de software vândute în timpul trimestrului, în creștere cu 3,2 milioane față de anul anterior. În plus, PlayStation Network a atins un nou vârf de 123 de milioane de utilizatori activi, iar numărul total de abonați PlayStation Plus a ajuns la 47,4 milioane.

  • Like 2
  • Fortzaaaa 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate