Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @OREO! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @OREO! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - OREO: Cu drag! Iti multumesc si eu pentru acordarea acestui interviu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? GFX Designer - OREO: Ma numesc Laurentiu (Laur), am 28 de ani si sunt din Brasov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde te vezi peste 10 ani? GFX Designer - OREO: Cu familia formata(sotie si copii) fericiti si impliniti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? GFX Designer - OREO: Plimbari in natura, design, iesiri cu prietenii. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? GFX Designer - OREO: Cu pozitivitate, cu ganduri bune, si bineinteles cu Dumnezeu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. GFX Designer - OREO: Calitati: atent, dedicat, iubitor, ambitios, altruist, sincer. Defecte: uneori ma atasez repede de unele persoane, poate sunt usor naiv uneori, si poate faptul ca imi de ceea ce spune lumea, oamenii din jur , colegii despre mine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? GFX Designer - OREO: Cu familia sau prietenii la un gratar sau la o ieseala. seara la un film cu popcorn si bauturi (Cola). Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? GFX Designer - OREO: As interzice cu strictete bullying-ul. Cele mai mari falimente au in spate evenimete cu acest factor. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? GFX Designer - OREO: Cand am fost la date, cand am luat permisul de conducere). Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este acel vis pe care vrei neapărat să îl transformi în realitate? GFX Designer - OREO: Sa rasplatesc parintilor mei toata osteneala si sacrificiul facut de ei pentru mine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, care ar fi acel lucru? GFX Designer - OREO: As sterge momentele in care, prin neatentia mea, poate am deamagit pe cineva. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta? GFX Designer - OREO: Sa evoluez, sa devin cea mai buna versiune a mea. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. GFX Designer - OREO: Fericirea, sanatatea, dragostea, banii, faima. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? GFX Designer - OREO: Generatiile noi, evoluarea riguroasa a thenologiei dar si aparitiia multor boli nou descoperite. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde muncesti? GFX Designer - OREO: La Spitalul Clinic Judetean Brasov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătit? GFX Designer - OREO: Cu drag. Sigur, hai sa vedem. LUME VIRTUALA - @OREO Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? GFX Designer - OREO: CS 1.6 si cam atat. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? GFX Designer - OREO: Il am de multa vreme, de cand eram la scoala, ma jucam cu colegii mei. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? GFX Designer - OREO: @Ares, @devylinn @ LCS, @porto. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? GFX Designer - OREO: @eL DrAg0( suntem frati noi ), @porto (o stiu de mai multa vreme, de pe alte comunitati din trecut). Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? GFX Designer - OREO: De pe Google, am cautat comunitati. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? GFX Designer - OREO: Oameni faini, maturi, capabili sa gestioneze task-urile membrilor acestui forum. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? GFX Designer - OREO: O impresie placuta, o primire calduroasa. Staff ok din punctul meu de vedere. Lucrurile evolueaza bine, oamenii intra, le plac si raman. Mi-ar placea daca s- ar putea adauga o tema mai "old school" pe care o putem alege. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? GFX Designer - OREO: Deocamdata nu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? GFX Designer - OREO: Depinde de multe lucururi. In mare parte, oamenii vin si pleaca. Tehnologia evolueaza, dar consider ca generatia "old school" va ramane si acest lucru se va vedea in timp. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? GFX Designer - OREO: Sincer, da. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? GFX Designer - OREO: Oameni faini, zambiti, fiti buni si incurajati tot timpul pe cineva. Cuvintele noastre au cea mai mare putere! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! GFX Designer - OREO: Placerea a fost de partea mea! Multumesc si eu pentru acest privilegiu! Zi frumoasa! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @OREO! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 7
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 15 Administrator Postat Februarie 15 Acum 23 minute, Alexandru06 @ LCS a spus: Reporter - Alexandru06 @ LCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? GFX Designer - OREO: @eL DrAg0( suntem frati noi ), @porto (o stiu de mai multa vreme, de pe alte comunitati din trecut). Asta chiar nu știam.... :))) mereu mă întrebam că peste tot sunteți împreună (și eu va știu pe amândoi de pe altă comunitate), dar acuma am aflat și motivul Felicitări pentru acest interviu! am aflat și ceva nou :)) Și mă bucur că faceți parte din echipa gfx 4 2
Postări Recomandate