Sari la conținut

Ad Libitum Voices @ 14thLANE


Vice

Postări Recomandate

afis-ad-libitum-voices-concert-14thlane-februarie-2024.jpg

Data: miercuri, 14 februarie 2024
Ora de începere: 19:30
Ora de acces / deschidere porți: 19:00:00
Tip locație: Restaurante
Loc: 14thLANE, București
Acces: Bilete in avans

Pe 14 februarie, la 14th LANE, cei 4 tenori care alcătuiesc Ad Libitum își armonizează vocile într-un show spectaculos. Glasurile lor unice și interpretarea lor originală dau dimensiuni noi muzicii, transformând stilul pop în vals și romanța în operă.

Bilete concert Ad Libitum Voices la 14th LANE

Presale - 109 lei

*biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervarea locurilor în restaurant.

Info acces:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârsta. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitatea în limita de vârstă).

Organizatorii vă roagă să respectați orele de acces în sala de spectacol sau în locul de desfășurare a evenimentului inscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea concertului.

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre puținele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera. Acesta este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei. De asemenea, pop-opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă și muzica clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii ușoare.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate