LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Februarie 11, 2024 LCS PREMIUM Postat Februarie 11, 2024 (editat) Numele dvs: Rusu Radu Numele adminului reclamat: Legendaru[x] Data si ora: 11.02.2024 / 17:00-17:20 Motiv reclamatie: Schimbarea abuziva a hartilor cu / fara vot dupa bunul plac. Dovada : CLICK AICI /// CLICK II Editat Februarie 11, 2024 de Rusu Radu LINK DOVADA
Legendaru[x] Postat Februarie 11, 2024 Postat Februarie 11, 2024 Am schimbat harta pentru ca a mai fost de_inferno ce apartine se astea,multumesc frumos.
HuGo Postat Februarie 11, 2024 Postat Februarie 11, 2024 Din câte vad a ieșit la vot o mapa dar când a schimbat nu a fost aceeași care a ieșit la vot , las topicul deschis sa îmi explici dacă am văzut bine în demo !
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Februarie 12, 2024 Autor LCS PREMIUM Postat Februarie 12, 2024 (editat) I. A dat votare , a iesit mapa de_dust2000 II. Dupa ce sa schimbat mapa si am intrat la joc , a schimbat mapa dupa bunul plac in de_perfect_inferno III. A schimbat iar mapa in de_inferno2se IV. Dupa toate astea prima data sa jucat pe mapa de_inferno In dovada II , se observa o ,, conversatie ,, in care DOAR l-am intrebat de ce ii daduse KICK unui jucator , inainte de KICK ii daduse SLAY , si doar l-am intrebat de ce ii daduse KICK. Mai jos se poate observat un alt jucator ca ii comunica ,, suferi de acces ? ,, #OFF : Părerea mea este ca face exces de COMENZI , nu cer remov dar un avertisment ar merita ! Editat Februarie 12, 2024 de Rusu Radu
HuGo Postat Februarie 12, 2024 Postat Februarie 12, 2024 (editat) In primul rand nu trebuie sa intereseze pe vreunu din jucători de ce foloseste adminul unele comenzi pentru ca știe el mai bine , în al doilea rand schimbarea mapei înainte de ultimele 5 minute este interzis ,doar în unele cazuri ,iar pentru asta va primi avertisment next remove ! Editat Februarie 12, 2024 de HuGo 1
Postări Recomandate