Sari la conținut

[Stiri Gaming] Lansarea Nightingale Early Access mutată pe 20 februarie


Postări Recomandate

  • Administrator

Nightingale-min.jpg

Sursa: jocuri247.ro

 

Inflexion Games a anunțat o schimbare în programul de lansare pentru accesul anticipat la titlul lor de creație fantasy, Nightingale. În loc să fie lansat pe 22 februarie, cum era planificat inițial, jocul va fi disponibil pentru acces anticipat începând cu data de 20 februarie. Motivul din spatele acestei modificări este de a oferi dezvoltatorilor un avantaj în rezolvarea oricăror probleme potențiale înainte de debutul oficial.

Dezvoltatorul a explicat că această schimbare nu numai că permite jucătorilor să intre în joc mai devreme, ci oferă și o oportunitate mai bună de a aborda și rezolva eventualele probleme de lansare înainte de perioada aglomerată de weekend. Având în vedere experiențele anterioare cu problemele de server întâmpinate de alte titluri de supraviețuire, precum Palworld, este logic ca Inflexion să dorească să rezolve aceste probleme cât mai repede posibil.

Această decizie vine după un test de stres recent, care s-a încheiat vinerea trecută. Lansarea anticipată a Nightingale va fi disponibilă pentru PC prin platformele Steam și Epic Games Store, la prețul de 29,99 USD. Jocul va include mai multe tipuri de creaturi, trei biomi diferite, mod cooperativ pentru până la șase jucători, un sistem de progresie cuprinzător și multe alte caracteristici.

Deși planurile inițiale indicau o perioadă de acces anticipat de aproximativ nouă până la 12 luni, dezvoltatorii subliniază că vor părăsi această fază doar atunci când consideră că jocul este complet gata pentru lansare oficială. În timpul perioadei de acces anticipat, se vor adăuga noi biomi, conținut de poveste și orașul Nightingale, deci fanii trebuie să fie atenți la noi actualizări și îmbunătățiri.

Pentru mai multe detalii despre tradiția jocului, personaje și decor, vă invităm să consultați resursele disponibile despre Nightingale.

  • Like 2
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate