Sari la conținut

[Stiri Gaming] Overwatch 2 tachinează planuri mari pentru sezonul 9


Claudikes

Postări Recomandate

Overwatch 2 a dezvăluit câteva schimbări majore care vor veni odată cu actualizarea sezonului 9, care va sosi pe 13 februarie. Sezonul 9 al lui Overwatch 2: Champions va introduce o revizuire semnificativă a Competitive, un nou Hero Mastery și multe altele.

După dispariția Overwatch League, Blizzard a făcut eforturi să revigoreze scena esporturilor Overwatch 2, anunțând o nouă ligă în parteneriat cu ESL FACEIT Group. Seria Campionilor Overwatch se va lansa anul acesta și va introduce un format complet nou, care se concentrează mai mult pe deschidere, decât pe formatul de franciză închis al Overwatch League. Înainte de lansarea OWCS, se pare că Blizzard caută să reînnoiască și modul competitiv obișnuit al lui Overwatch 2.

Cel mai important, toți jucătorii Competitive vor avea rangul resetat în noul sistem Competitiv, care va permite, de asemenea, jucătorilor să-și vadă progresul după fiecare meci. Jucătorii competitivi vor avea un nou rang maxim pentru care să lucreze, numit Campion. În sezonul 9, utilizatorii pot câștiga, de asemenea, noi skinuri de arme Jade, precum și să se joace într-un nou eveniment cooperativ cunoscut sub numele de Criza Cosmică, în care utilizatorii se vor lupta împotriva unui monstru Lovecraftian.

De asemenea, sezonul 9 al lui Overwatch 2 va introduce o nouă misiune Hero Mastery, numită Gauntlet, care îi vede pe jucători să apere turnurile împotriva dușmanilor controlați de computer.

La BlizzCon 2023, Overwatch 2 a dezvăluit că noul mod Clash va fi lansat cândva în 2024 alături de noua hartă Hanaoka, o versiune reproiectată a Hanamura. Deși sezonul 9 nu va introduce noul mod Clash sau o nouă hartă, Blizzard a anunțat anterior că doi eroi noi vor fi adăugați la grupul de eroi a lui Overwatch 2 mai târziu în 2024.

 

 

Sursa

  • Like 6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate