Sari la conținut

[Stiri Gaming] Fortnite ne amăgește cu un mini-pass TMNT în Capitolul 5, Sezonul 1


Claudikes

Postări Recomandate

8Z6LCkE.png

 

Fortnite pregătește o surpriză pentru fanii Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) cu un teaser pentru un mini-pass în cadrul Capitolului 5, Sezonul 1. Contul oficial Fortnite a postat pe Twitter că „hit the channels” pe 9 februarie, anticipând evenimentul care aduce țestoasele în lumea jocului.

Jocul popular Fortnite se pregătește să introducă un nou mini-pass TMNT în cadrul Capitolului 5, Sezonul 1. Într-un teaser postat pe contul oficial Fortnite pe Twitter, fanii sunt invitați să “hit the channels” pe 9 februarie, sugestie că evenimentul cu Teenage Mutant Ninja Turtles va debuta la acea dată.

În plus, pentru a încălzi atmosfera, Fortnite a introdus patru noi misiuni în cadrul colecției April O’Neil Investigates. Aceste misiuni aduc un plus de divertisment, iar fiecare obiectiv îndeplinit, cum ar fi găsirea unui loc ascuns în canalizare, va recompensa jucătorii cu 10.000 de XP.

Jocul a oferit deja skin-uri pentru cele patru țestoase din magazinul de articole, oferind jucătorilor posibilitatea de a juca cu Leonardo, Donatello, Michelangelo și Raphael. De asemenea, a fost scursă anterior o piele Shredder, indicând că acest răufăcător ar putea fi inclus în mini-pass.

Nu este prima dată când Fortnite aduce un mini-pass cross-over la mijlocul sau aproape de sfârșitul unui sezon. Anul trecut, a fost un mini-pass pentru evenimentul Star Wars, care a adus noi elemente în joc.

În prezent, Fortnite se află în mijlocul Capitolului 5, Sezonul 1, și aduce o varietate de conținut nou. Pe lângă colaborarea cu TMNT, jocul prezintă și apariția lui Peter Griffin, creatorul Family Guy, pe hartă. Se pare că Fortnite continuă să ofere conținut variat și captivant pentru comunitatea sa de jucători.

 

S U R S A

  • Like 6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate