Sari la conținut

Stiati ca ...


ArisTide

Postări Recomandate

 

Legendele nu mor

În 2002, în Norvegia sa format un nou clan. Numele clanului era eoLithic, iar echipa era formată în principal din vechea echipă de stele din țară, Spacebar. Clanul a fost un produs al despărțirii Spacebar după o dispută cu internet-cafe Spacebar și bsl pe o parte și cu restul echipei pe cealaltă. Echipa a plecat și în schimb a format eoLithic. După ce i-au luat pe elemeNt cu ei, care au jucat mai devreme în GameOnline, au primit alinierea lui Knoxville, Naikon, Luke, nVy, Damien și elemeNt.

A fost cu adevărat o formație impresionantă formată din jucători ai nivelului absolut de top al scenei CS din Norvegia. A fost un clan care ar dovedi că Norvegia a aparținut în topul celor mai bune echipe din lume - dar aceasta a fost doar o subestimare grea a ceea ce au făcut cu adevărat. Clanul a devenit unul dintre cele mai de succes clanuri care au existat vreodată în istoria Counter-Strike.

Si cu toate ca eolithic a fost clasata pe locul 2 in topul mondial de catre GotFrag World Ranking dupa cei de la Schroet Kommando , eolithic a castigat 6 meciuri din 7 in 4 turnamente diferite impotriva celor de la Schroet Kommando 

 

Sursa de inspiratie Google search / Liquipedia Counter-Strike /Youtube.

Membrii echipei.jpg

ce vremuri ...jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate