Sari la conținut

[Stiri Gaming] Alan Wake 2 primește o perioadă de încercare de 3 ore pe PlayStation Plus!


Postări Recomandate

  • Administrator

alan-wake-2.webp

Sursa: jocuri247.ro

 

Abonații PlayStation Plus Premium pot explora orele inițiale ale experienței de supraviețuire horror din Alan Wake 2, noul joc de la Remedy Entertainment, începând de astăzi. Disponibil exclusiv pe PS5, proba oferă jucătorilor oportunitatea de a experimenta atmosfera și povestea intrigantă a jocului pentru o perioadă de trei ore.

În Alan Wake 2, jucătorii vor prelua rolul agentului FBI Saga Anderson, care sosește în Bright Falls pentru a investiga crimele ritualice. Într-o întorsătură surprinzătoare, se descoperă că personajul său are legături strânse cu Alan Wake, celebrul scriitor aflat în continuare în The Dark Place după evenimentele din primul joc.

Jocul permite schimbarea între cele două personaje principale, oferind o perspectivă variată asupra poveștii. Alan Wake 2 este disponibil nu doar pe PS5, ci și pe Xbox Series X/S și PC prin intermediul Epic Games Store.

Pentru abonații PlayStation Plus Premium, această perioadă de încercare oferă o oportunitate excelentă de a se familiariza cu atmosfera, gameplay-ul și povestea fascinantă a acestui titlu așteptat. Pentru cei interesați să continue experiența completă, jocul este disponibil pentru achiziție la prețurile de 59,99 USD pe console și 49,99 USD pe PC. Recent, a primit o actualizare care adaugă funcția Chapter Select pentru o experiență îmbunătățită. Mai multe detalii despre joc și impresiile noastre pot fi găsite în recenzia dedicată.

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate