Sari la conținut

[Stiri Gaming] Detalii despre 20 de jocuri ce se vor lansa pe PC în 2024


device

Postări Recomandate

Cu 2024 în plină desfășurare, comunitatea jucătorilor de pe PC are multe de așteptat. Se anunță o mulțime de porturi de consolă și IP-uri noi pregătite să ajungă pe această platformă în viitorul apropiat. Iată o privire detaliată asupra a 20 de jocuri la care fanii ar trebui să fie atenți.

1. State of Decay 3
Undead Labs lucrează la State of Decay 3, iar teaser-ul prezentat oferă o privire asupra unui decor înghețat și a unui mediu mai matur. Lansarea este încă neanunțată.

2. Senua’s Saga: Hellblade 2
Senua’s Saga: Hellblade 2 promite o călătorie brutală prin lumea vikingă, plină de giganți și amenințări. Lansarea este programată pentru 21 mai pe Xbox Series X/S și PC.

3. STALKER 2: Heart of Chornobyl
STALKER 2: Heart of Chornobyl se întoarce cu o experiență post-apocaliptică în zona de excludere din Chornobyl. Lansarea este planificată pe 5 septembrie pentru Xbox Series X/S și PC.

4. Like A Dragon: Infinite Wealth
Like A Dragon: Infinite Wealth transportă jucătorii într-un paradis tropical cu activități diverse. Lansarea este pe 26 februarie pentru PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S.

5. Tekken 8
Tekken 8 revine cu lupte brutale și introduce noutăți precum Sistemul de Căldură. Lansarea este prevăzută pentru 26 ianuarie pe PS5, Xbox Series X/S și PC.

6. Still Wakes the Deep
Still Wakes the Deep oferă o experiență atmosferică în încercarea de a salva o navă de un pericol iminent. Lansarea pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S este iminentă.

7. Helldivers 2
Helldivers 2 plasează jucătorii într-o galaxie devastată de război, apărând galaxia de la dispariția iminentă. Lansarea este programată pentru 8 februarie pe PC și PS5.

8. Hades 2
Hades 2 este continuarea roguelite-ului de succes, promițând o acțiune elegantă. Lansarea în acces anticipat pe PC este planificată în T2 2024.

9. Dragon’s Dogma 2
Dragon’s Dogma 2 aduce un RPG cu mecanici unice, promițând o lume mistico-fantastică. Lansarea este prevăzută pentru 22 martie pe PC, PS5 și Xbox Series X/S.

10. The Thaumaturge
The Thaumaturge oferă un RPG izometric în Varșovia secolului XX. Lansarea este pe 20 februarie pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S.

11. Nightingale
Nightingale, proiectul de debut al Inflexion Studios, aduce un joc de supraviețuire în lumea magică a lui Fae. Lansarea este pe 22 februarie 2024 pe PC.

12. Pacific Drive
Pacific Drive, în dezvoltare la Ironwood Studios, combină supraviețuirea și cursele într-un concept neconvențional. Lansarea este prevăzută pentru 22 februarie pe PC și PS5.

13. Ark 2
Ark 2, dezvoltat de Studio Wildcard, promite o continuare mai mare și cu o poveste intrigantă. Lansarea este prevăzută pentru sfârșitul anului 2024 pe Xbox Series X/S și PC.

14. Clockwork Revolution
Clockwork Revolution, de la inXile Entertainment, explorează lumea steampunk a lui Avalon. Lansarea este programată pentru Xbox Series X/S și PC.

15. Grand Theft Auto 6 (probabil)
Unul dintre cele mai așteptate jocuri, Grand Theft Auto 6, promite o recreare fictivă a Miami-ului. Lansarea este confirmată pentru PS5 și Xbox Series X/S, iar versiunea PC va veni după aceea.

16. Palworld
Palworld combină creaturi drăguțe cu lupte violente într-o experiență unică. Disponibil în acces anticipat pe PC.

17. Crimson Desert
Crimson Desert de la Pearl Abyss aduce un RPG ambițios, plin de misiuni, magie și animale. Lansarea este prevăzută pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S în viitorul apropiat.

18. Horizon Forbidden West Ediție Completă
Horizon Forbidden West: Complete Edition vine pe PC, gestionat de Nixxes Software, cu DLC-ul Burning Shores. Lansarea este așteptată la începutul lui 2024.

19. Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws de la Massive Entertainment promite o experiență într-un cadru plin de facțiuni ticăloase. Lansarea este prevăzută pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S.

20. Enshrouded
Enshrouded plasează jucătorii în pielea unui războinic destinat, într-un RPG de supraviețuire. Lansarea în acces anticipat este programată pentru 24 ianuarie 2024.


                                                                                                                            S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate