SilenT2 Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 Numele dvs:SilenT Numele adminului reclamat:Ludacris Data si ora: 8.01.2024 ora 11:33 Motiv reclamatie:Primul motiv de contradictie a urmat datorita faptului ca am folosit flash din pachetul vip pe snow+buzkill ,de aici a urmat o obsesie turbata cum ca as avea nustiu ce cfg,vorbeste ca un pustiulica care a descoperit vocabularul de cartier.A adresat insulte :varza,terminat,bulangiu+ ultimul lucru a folosit comanda pe alt admin-slay! tot pentru flash.Va rog luati masuri nu este un exemplu pozitiv pentru aceasta comunitate.Prounere REMOVE. Multumesc! Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/c7wqx9G
ludacris Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 (editat) ba, esti copil, sau te prefaci ? daca s-a lamurit cand a fost hugo pe sv, la ce drq mai faci ma reclamatie ? asa inutil esti ? "propunere Remove" prima ta zi si deja ai tupeu... mai stai pe sv asta si invata niste reguli.. eu cand iti ziceam da-le si tu slay la aia care sunt pe harta nici nu te-a interesat... asa ca stai cuminte, baietas. cum sa nu zic ca ai cfg ? clar ca ai da nu vrei sa recunosti, sau ai avut in momentul ala... explica-mi si mie, de la departare de 3 ori mai vazut cand era 90% invizibil!!!!! inteleg ca nu sunt invizibil de tot, dar de la distanta nu se vede aproape mai deloc, dar tu ma vezi... fiindca cfg uri, nu toate, iti schimba lumina hartii ( o face mai intunecata) joaca corect cum joaca toata lumea si nu are nimeni nimic cu tine... ma uitam la tine trageai in ultimul hal si tu nu ai nimic, nu ? am jucat si eu cu cfg uri si stiu cum e, nu vorbesc prostii! ultima oara, acu 4 ani cand am jucat cu un cfg, era toata harta intunecata si vedeam aproape totu cum trebuie si da, cu comanda pe tine am gresit, aia e, a fost o greseala. Nici nu stiu pe unde sa ies ca deja stii :))). hai, lasa vrajeala ca nu e de tine. si "bulangiu" a fost cand ti-am zis de 3 ori sa nu mai dai cu flash pe snow si ai continuat si atunci ti-am zis.. Editat Ianuarie 8 de ludacris
SpumaPentruBarbaaa Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 (editat) Salutare , intervin si eu putin aici . Faptul ca ai un cfg , nu este egal ca ai cod . O configuratie ti-o poti face singur intr-un notepad schimbandu-ti cateva setari care sunt bune pentru stilul tau de joc , 100 % imbunatatidu-l pentru stilul tau de joc . Un alt argument la raspunsul tau este faptul ca poti vedea un player pe inv mai bine sau mai putin bine , in functie de setarea pe care o ai la luminozitate ... La faza cu flashu-ul este adevarat ca cei VIP il au , dar cum am spus si astazi , este de bun simt sa nu il folosesti pe 1 vs 1 cand esti pe snow si celalalt player nu are .. mi se pare inutil , dar posibil cand esti 1 vs 3 sa il poti utiliza deoarece esti in inferioritate ca numar si pentru a juca un joc corect , macar 1 player sa poti lua ..sa poti juca normal .! In conluzie , nu il stiu foarte bine nici pe Silent , nici pe tine , dar pana acum nu au existat "probleme " de acest gen pe sv , ci am mers pe mottoul "suntem aici sa jucam , sa ne simtim bine , sa facem un joc frumos " si ar fi bine sa ne intelegem cu totii pentru a creea cea mai buna atmosfera pentru acest server minunat ! Mersi frumos , seara buna tuturor ! Editat Ianuarie 8 de SpumaPentruBarbaaa 2
te-n_cing Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 (editat) Acum 5 ore, ludacris a spus: ba, esti copil, sau te prefaci ? daca s-a lamurit cand a fost hugo pe sv, la ce drq mai faci ma reclamatie ? asa inutil esti ? "propunere Remove" prima ta zi si deja ai tupeu... mai stai pe sv asta si invata niste reguli.. eu cand iti ziceam da-le si tu slay la aia care sunt pe harta nici nu te-a interesat... asa ca stai cuminte, baietas. cum sa nu zic ca ai cfg ? clar ca ai da nu vrei sa recunosti, sau ai avut in momentul ala... explica-mi si mie, de la departare de 3 ori mai vazut cand era 90% invizibil!!!!! inteleg ca nu sunt invizibil de tot, dar de la distanta nu se vede aproape mai deloc, dar tu ma vezi... fiindca cfg uri, nu toate, iti schimba lumina hartii ( o face mai intunecata) joaca corect cum joaca toata lumea si nu are nimeni nimic cu tine... ma uitam la tine trageai in ultimul hal si tu nu ai nimic, nu ? am jucat si eu cu cfg uri si stiu cum e, nu vorbesc prostii! ultima oara, acu 4 ani cand am jucat cu un cfg, era toata harta intunecata si vedeam aproape totu cum trebuie si da, cu comanda pe tine am gresit, aia e, a fost o greseala. Nici nu stiu pe unde sa ies ca deja stii :))). hai, lasa vrajeala ca nu e de tine. si "bulangiu" a fost cand ti-am zis de 3 ori sa nu mai dai cu flash pe snow si ai continuat si atunci ti-am zis.. 1. Care este problema ca da flash ai citit regulamentul? am vip pot folosi. 2. Care este problema ca te vede ca invizibil? 3. Din cate stiu comenzile pe alti admini sunt interzise si se sanctioneaza remove. 4. Da dovada pe server ca esti admin nu accept indiferent de situatie ca un admin sa vb vulgar (dai dovada tu ca esti copil) Ai avertisment nu -1 next Remove! Editat Ianuarie 9 de te-n_cing
Postări Recomandate