Sari la conținut

[Stiri gaming] - Cele mai asteptate jocuri video (PS5, Xbox, PC) in 2024


Red #

Postări Recomandate

Cele-mai-asteptate-jocuri-pentru-Xbox-PS

 

Anul 2024, va fi un an extraordinar pentru toți fanii jocurilor video, fie că vorbim de jocuri pentru console sau PC. O gamă variată de continuări așteptate cu nerăbdare, aventuri complet noi și jocuri care vor captiva orice fan al genurilor te așteaptă.

Indiferent dacă vrei să supraviețuiești în peisaje postapocaliptice, să lupti prin lumi fantastice epice sau să te scufunzi în povești profunde – 2024 va aduce ceva special pentru fiecare dintre voi.

În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai incitante și așteptate jocuri video din 2024 pentru PC și console, precum PlayStation sau Xbox. Ne vom aventura în lumea întunecată a „Blight Survival”, vom trăi momente înfricoșătoare în „Stalker 2”, vom naviga pe mări cu „Skull and Bones” și vom descoperi mult mai multe lumi incredibile de jocuri.

Fiecare dintre aceste jocuri aduce ceva unic, fie prin grafică extrem de realistă, povești captivante sau gameplay care te va absorbi complet în joc.

 

 

images?q=tbn:ANd9GcRGxMuCgRS9bilAvvhrokT

The Wolf Among Us 2

Așteptarea pentru The Wolf Among Us 2 a fost fără îndoială dureroasă, dar va fi în sfârșit lansat în 2024. Desfășurându-se după evenimentele primului joc, The Wolf Among Us 2 va continua cu designul episodic îndrăgit de Telltale, dar va avea și vizuale îmbunătățite și o atmosferă captivantă. The Wolf Among Us este probabil cel mai bun joc al Telltale, deci va fi interesant să vedem ce face studioul cu povestea și personajele după atâția ani.

 

 

8a2cf8574961a349dc14f97c394d186ab1191b6e

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown este un platformer de acțiune 2.5D cu elemente Metroidvania. Se va baza puternic pe acțiune, cu lupte masive împotriva șefilor și platforming rapid. Te poți aștepta să joci acest joc pe 18 ianuarie 2024.

 

 

WCCFavowed1-HD-scaled.jpg

Avowed

Noul RPG Avowed de la Obsidian Entertainment se pregătește să fie lansat în 2024 și se anunță a fi o experiență incredibilă. Jocul viitor se va baza pe acțiune, păstrând în același timp sistemele RPG pentru care Obsidian este cunoscut. Așteaptă-te la lupte rapide într-o atmosferă fantastică care permite jucătorilor să arunce vraji și chiar să folosească arme pentru a învinge dușmanii și a completa misiuni. Interesant, Avowed se desfășoară și în universul Pillars of Eternity, așa cum a confirmat Obsidian.

 

 

capsule_616x353.jpg?t=1702054575

Senua’s Saga: Hellblade II

Microsoft a oferit o privire extensivă asupra lui Senua’s Saga: Hellblade II în cadrul prezentării sale Xbox Games Showcase și pare mai ambițios decât era de așteptat. Este cu ușurință unul dintre cele mai bine realizate jocuri din portofoliul Microsoft, dar vizualurile nu sunt singurul lucru de așteptat în următorul proiect al Ninja Theory. Va avea și un sunet imersiv care pare să se extindă față de predecesorul său (deci ar trebui să joci cu căști, sau un sistem audio 5.1).

 

04S9doVJzhHa0OE8o8wax88S.png

Tekken 8

Un nou capitol în seria „Tekken” ne așteaptă la sfârșitul lunii ianuarie 2024. Cu Unreal Engine 5, Tekken 8 vizează să stabilească noi standarde în ceea ce privește grafica și tehnologia. Trailerul din 2022 prezintă modele de personaje cu rezoluție înaltă și detalii extrem de precise, inclusiv mușchii care reacționează în concordanță cu mișcările personajelor. Un alt punct de atracție este introducerea unui mecanism de joc complet nou, numit „Heat System”.

 

 

s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl-pc-ga

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Ca continuare a shooter-ului popular, „Stalker 2: Heart of Chornobyl” are loc în zona postapocaliptică a zonei blocate de la Cernobîl. Destinul locului istoric relevant este literalmente în mâinile tale: alegerile tale în joc au un impact major asupra viitorului zonei.

Deosebit de atrăgătoare este susținerea oficială pentru mod-uri. Aceasta le permite tuturor jucătorilor să ajusteze și să extindă universul jocului conform propriilor lor idei. În plus, există un mod multiplayer care va fi implementat ca actualizare gratuită scurt timp după lansarea lui Stalker 2: Heart of Chornobyl.

 

 

SAB_Store_Landscape_2560x1440_2560x1440-

Skull & Bones

În trecut, Ubisoft a declarat că Skull & Bones este prea costisitor pentru a eșua. Nu e de mirare că editorul vrea să garanteze succesul jocului – mai ales că ultimele titluri Ubisoft au avut rezultate mai slabe decât estimările lor.

Skull and Bones este programat să fie lansat acum pe 16 februarie 2024.

 

 

star-wars-outlaws-key-art-square_b893fc9

Star Wars Outlaws

Prezentat ca „primul joc Star Wars open-world”, Star Wars Outlaws este dezvoltat de Ubisoft Massive Entertainment, studioul cel mai cunoscut pentru munca sa la franciza The Division. În Star Wars Outlaws, jucătorii vor prelua rolul lui Kay Vess, un proscris cu un singur scop în minte: „Să încerce unul dintre cele mai mari jafuri pe care le-a văzut Outer Rim”.

Acest joc are loc între evenimentele din The Empire Strikes Back și Return of the Jedi și va include gameplay cu elemente de furt și accent pe explorare și shooting.

 

 

Sursa ( videogamer.ro )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate