Sari la conținut

[Stiri IT] iPhone 16 apare într-o primă serie de imagini, arătând schimbările pregătite de Apple


KING | ROBERT

Postări Recomandate

iPhone 16 ar trebui să intre în fabricație abia de la mijlocul verii, dar asta nu înseamnă că Apple nu lucrează deja cu versiuni prototip, ajunse destul de aproape de forma finală a produsului retail.

iPhone-16-Mock-Cameras-1-780x450.webp

Identificat cu numele de cod “DeLorean”, iPhone 16 aduce câteva schimbări notabile la partea de design. Cum ar fi un aranjament foto inspirat de vechiul model iPhone X, cu lentile grupate într-o „pastilă” verticală și așezare pe o versiune restilizată a „insuleiiPhone 14 de formă pătrată. Totuși, două dintre cele trei schițe-candidat păstrează o abordare modernă, cu lentile delimitate separat.

iPhone-16-Mock-Back-1.webp

Schimbare notabilă este introducerea unei taste volum unificată, Apple renunțând la aranjamentul cu taste dedicate pentru creșterea/descreștere a volumului audio, folosit pentru fiecare model iPhone lansat din anul 2010 și până acum. Din nou, modificarea poate fi observată doar pe una dintre randările-candidat, semn că Apple evaluează opțiuni de design dar a luat încă o decizie finală.

iPhone-16-Mock-Left.webp

În schimb, toate cele trei randări par arată noul Action Button de tip capacitiv, poziționat deasupra tastei/tastelor pentru volum. Macheta de culoare neagră arată o versiune supradimensionată acestui buton, posibil indiciu pentru o nouă funcție iPhone aflată acum în dezvoltare. Aceeași machetă arată și un buton de Captură, poziționat sub tasta Power. Potrivit unor zvonuri mai vechi, butonul de tip capacitiv este referit cu denumirea internăProject Nova” și va dispune de răspuns force touch, redând diverse efecte de apăsare la activarea funcției de captură foto/video.

iPhone-16-Mock-Front-1.webp

Doar Action Button este așteptat pe toate cele trei versiuni iPhone 16, butonul de Captură fiind mai degrabă rezervat echipării de top.

Cât despre opțiunile de culoare, randările furnizate le arată pe primele trei: galben, roz și midnight. Dar probabil că selecția completă va fi una asemănătoare celei folosită cu generația iPhone 14. Privit din față, iPhone 16 nu ar trebui să arate schimbări majore, zvonurile de până acum indicând păstrarea Dynamic Island pentru încă o generație iPhone.

 

SURSA: zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate