Dragnee Postat Decembrie 12, 2023 Postat Decembrie 12, 2023 Numele dvs: Dragnee Numele adminului reclamat: Cristy Data si ora: 12.12.2023 / 23:30 Motiv reclamatie: abuz, jigniri, amenintari. / Sa vina si el cu o davada ca am instigat eu sau am creat eu vreo discutie incat sa il fac sa se comporte in halul asta, nu e comportament de admin mai ales de " fondator " la apelu bocancilor ce e. Sper sa nu fie T/C fara sa se spuna si o rezolvare la aceasta reclamatie. Multumesc ! Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/D0YtlFE 1 1
DRaKu-ak47 Postat Decembrie 12, 2023 Postat Decembrie 12, 2023 (editat) Dragnee, tu ai dreptate în reclamația asta Cristy nu își merita gradul. Din cauza lui am rămas fără acces și am luat și ban. Crede ca dacă are grad este ,,Dumnezeu'' sa facă doar ce vrea Oricum nimeni nu ii face nimic și îl tine de pomana pe server. Acest jucător când nu ii convine ceva o ia Brăila, la propriu! Nu are toate țiglele pe casa. @te-n_cing crezi ca degeaba s-au facut atatea reclamatii pe numele lui cristy? Nu sta la discuții. Dacă nu ii convine ceva te zboară.. Editat Decembrie 12, 2023 de DRaKu-ak47 1
HuGo Postat Decembrie 13, 2023 Postat Decembrie 13, 2023 Cristy va primi -1 iar la următoarea reclamatie de genul primește remove .succes! 1 2
Postări Recomandate