Sari la conținut

[Stiri gaming] - Primul Trailer Grand Theft Auto VI a fost lansat cu 13 ore mai devreme!


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

FWFHA265-FFF4-TPLIW53-YHY6-NRA.jpg

Intr-un eveniment neasteptat si plin de emotie pentru fanii seriei, Rockstar Games a surprins pe toata lumea lansand primul trailer pentru mult-asteptatul joc Grand Theft Auto VI (GTA VI) cu 13 ore mai devreme decat data anuntata initial. Aceasta lansare timpurie a trailerului a avut loc pe data de 5 decembrie 2023, marcand un moment important in istoria francizei GTA, care a fost intotdeauna in centrul atentiei datorita amestecului sau sulfuros de violenta, sex si viata de gangster.

 

Rockstar Games, compania care a creat aceasta franciza de succes, este cunoscuta pentru pastrarea unui val dens de secretomanie in jurul lansarilor sale, neobisnuit pentru industria jocurilor video. Desi trailerul a fost lansat mai devreme, data lansarii jocului GTA VI va fi in 2025. Rockstar are un istoric de anuntare a jocurilor cu mai mult de un an inainte de lansarea lor efectiva.

In ultimul an, studioul a fost victima unui hack major, cu peste 90 de imagini si videoclipuri aparand pe retelele de socializare, considerat unul dintre cele mai mari scurgeri de informatii din istoria jocurilor video. Aceasta scurgere de informatii a crescut si mai mult anticipatia si curiozitatea fanilor seriei GTA, facand ca lansarea timpurie a trailerului sa fie si mai impresionanta.

GTA VI promite sa fie o continuare grandioasa a francizei, pastrand elementele controversate care au definit seria, dar aducand si noi inovatii si surprize pentru jucatori. Asteptarile sunt ridicate, iar fanii din intreaga lume sunt nerabdatori sa exploreze lumea virtuala extinsa si plina de viata pe care GTA VI o promite.

S U R S A

  • Like 4
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate