Sari la conținut

[Stiri Gaming] Skylines 2 dezvăluie foaia de parcurs pentru 2024


Claudikes

Postări Recomandate

CK4yQZT.png

 

Dezvoltatorul Colossal Order și-a dezvăluit foaia de parcurs pentru conținutul post-lansare pentru Cities: Skylines 2, anunțând, de asemenea, că amână DLC-ul jocului până în 2024. Foaia de parcurs de lansare dezvăluie că prima bucată de DLC pentru joc, Beach Properties Asset Pack, este planificată pentru lansare în Q1 2024.

CEO-ul Mariina Hallikainen a extins decizia studioului de a respinge DLC-ul pentru joc, concentrându-se în schimb pe lansarea de actualizări care îmbunătățesc performanța jocului, precum și să acorde prioritate dezvoltării editorului de moduri a jocului. Hallikainen afirmă pe forumurile oficiale ale studioului că prioritățile actuale de dezvoltare sunt, în ordine, îmbunătățirea performanței, remedierea erorilor și suportul pentru modding.

Hallikainen mai precizează că, odată ce versiunea pentru PC este acolo unde studioul dorește, dezvoltarea se va concentra apoi pe lansarea consolei și DLC pentru Cities: Skylines 2.

La începutul acestei luni, Hallikainen a dezvăluit că, în timp ce Colossal Order încă lucrează la îmbunătățirea performanței și la remedierea erorilor în Cities: Skylines 2, cadența actualizărilor va fi mai lentă, studioul optând să lanseze o actualizare mai mare, cu mai multe remedieri decât actualizări mai mici, mai rapide.

 

Sursa

 

 

  • Like 4
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate