IuliStreams Postat Noiembrie 22, 2023 Postat Noiembrie 22, 2023 Joc: Counter-Strike 1.6 Mod: CSGO Classy (licenta pana in 11.2024) Link gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.65:27015/ Pret - nu am un pret stabil, o sa negociem pretul. Motiv vanzare: Nu am suficient timp din nefericire Contact Discord/Instagram/TikTok : IuliStreams sau mesaj pe forum 1
BandB Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 SALUT Eu din câte observ,încerci sa vinzi ceva cu drepturi de autor,și sunt sigur ca el nu știe ca o vinzi,în fine Ca sa o luam logic,tu vrei sa dai spre vânzare un mod CSGO Classy,de ce ar cumpara oamenii de la tine,cand pot lua direct de la autor,si sa le ofere Support gratuit Instalare gratuita Update-uri gratuite Asistenta De ce ar pierde lucrurile astea,pentru un mod normal,fara nimic wow,cu cateva lucruri gratuite de pe net,ca să vinzi ceva de genul trebuie sa oferi multe lucruri,ca ai văzut ce oferă autorul Vad ca vinzi serverul,dar tu practic vinzi mod ul,ca nu e un server în top Eu zic ca nu e frumos ce încerci sa faci,oricum o sa ma sfătuiesc cu staff-ul,cu privire la acest post. 3
BandB Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Din câte mi sa spus,nici măcar plugin ul nu e cumpărat,ci oferit de un membru staff gratuit. 2
Postări Recomandate