Sari la conținut

Cyberpunk 2077 a fost amânat


BoGdY

Postări Recomandate

Cyberpunk 2077 Keanu

CD Projekt anunță ceva ce va face câteva jocuri să resufle foarte ușurate în această primăvară, dacă jocurile ar putea respira și ar reacționa la anunțuri. Cyberpunk 2077 a fost amânat până în ziua de 17 septembrie 2020.

Motivul? Au făcut un joc masiv. Imens. Gigantic. De o dimensiune ce face The Witcher 3 să pară mic prin comparație. Iar cea mai mare problemă la un astfel de joc este că trebuie testat. Trebuie testat foarte, foarte mult. Așa că CD Projekt are nevoie de aceste câteva luni de zile suplimentare pentru ca jocul să fie testat temeinic, iar rezultatul final să fie atât de bun încât să facă așteptarea asta de aproape un deceniu să merite.

Sunetul pe care îl puteți auzi acum în distanță este Square Enix alergând către maneta pe care scrie „Anulează Avengers”, ce doar ce a fost amânat tot pentru luna septembrie.

Personal, cred că este o risipă. Nu Avengers, el mereu a fost o risipă. Dar să îl amâne, și să îl lanseze în septembrie, în loc să îl lanseze în pe 7 iulie. Ar fi fost 2077, dacă ar fi să citim invers data.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate