Sari la conținut

[Stiri IT] - Snapdragon 7 Gen 3, anunțat oficial. Apare chiar de luna aceasta pe un telefon Honor.


seven7sin

Postări Recomandate

Potrivit Qualcomm, performanțele Snapdragon 7 Gen 3 îl vor poziționa între predecesorul Gen 2 și alternativa mai costisitoare Snapdragon 7 Plus Gen 2.

Anunțat oficial, Snapdragon 7 Gen 3 este promis cu îmbunătățiri majore la partea de performanță, însă producătorul Qualcomm îl compară mai degrabă cu cipul de generație anterioară și nu soluțiile competitoare lansate mult mai recent. Pe hârtie, Snapdragon 7 Gen 3 este o alegere evidentă pentru viitoarele modele de telefoane mid-range și chiar unele premium, cum ar fi telefoane pliabile din categoria celor suple și elegante.

În termeni absoluți, Snapdragon 7 Gen 3 ar trebui să fie cu 15% mai performant pe partea de CPU, respectiv, cu 50% mai rapid în jocurile de mobil decât predecesorul Gen 2. Și toate astea în condițiile unei eficiențe a consumului bateriei cu 20% îmbunătățită. La fel ca alternativa high-end SD 8 Gen 3, noul chipset pentru telefoane mid-range dispune de un accelerator AI substanțial îmbunătățit. Qualcomm nu detaliază exact cât de mare este saltul de performanță, însă vorbește despre eficiența performance/watt cu 60% îmbunătățită.

Qualcomm-Snapdragon-7-Gen-3-1-840w-472h-

Noul GPU primește și certificarea Snapdragon Elite, garantând o experiență mult îmbunătățită în jocuri de Android selecționate, Qualcomm promițând o calitate a graficii rivalizând jocurile dedicate pentru PC.

 

În privința capabilităților foto, Snapdragon 7 Gen 3 suportă până la trei camere a 21MP fiecare, 32MP+21MP în mod dual-camera, respectiv, 64MP în mod single-camera. Viitoarele telefoane vor putea obține poze în rafală la viteză 30fps și fără efect shutter lag, cât și poze de până la 200MP în modul rezoluție extinsă. În privința capabilităților de filmare limita este 4K HDR la 60fps.

La partea de conectivitate, cip-ul integrează modemul Snapdragon X63 5G. De asemenea, este inclusă și soluția Qualcomm FastConnect 6700, oferind conectivitate Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.3.

Lista este completată cu suport pentru ecrane WFHD+ de 168Hz, sau WQHD+ și 120Hz, memorie RAM LPDDR5, stocare internă UFS 3.1 și streaming audio prin tehnologia Auracast.

Snapdragon 7 Gen 3 este confirmat deja pentru telefoane Honor și Vivo pregătite pentru lansare în această lună, urmând ca de anul viitor să-l vedem pe mult mai multe modele de telefoane și tablete cu Android.

Qualcomm-Snapdragon-7-Gen-3-840w-472h-jp

 

 

SURSA:ZONAIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate