Yvezzaintᴷʸˢ Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 Descriere: Acum un jucator se poate verifica pe discord. Idee luata dp serverele de csgo. - Cum functioneaza ? Playerul scrie /verify pe cs 1.6 si va primi o parola - Cu acea parola se duce pe discord si scrie /verify unde ii se va deschide un modal care ii va cere parola si steam id - ul (Steam id - ul va fi scris in chat cand ruleaza comanda) Video : Descarcare : Versiunea Alpha Nume: Discord -> Verify Versiune: Alpha Autor: Yvezzaint Editati in sursa : Host = Url-ul vostru de la baza de date (mysql) User = Username ul de la baza de date Pass = Parola de la baza de date Db = Numele bazei de date Instalare pe server: 1. Compilati fisierul Discord_Verify.sma 2. Fisierul compilat il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: Discord_Verify.amxx Instalare bot discord : 1. Editati in sursa host, user, pass si db ca mai sus. 2. Editati fisierul .env cu tokenul de la botul vostru de discord 3. Hostati botul de discord si il adaugati pe serverul vostru de discord. Comenzi publice: /verify Cvar-uri: Nu are Module necesare : sqlx 3 1 Citează
BandB Postat Noiembrie 19, 2023 Postat Noiembrie 19, 2023 Folosind acest plugin ca si exemplu,poti crea mult mai mult decat un verify,poti face posibila cumpararea VIP-ului mult mai repede,poti executa comenzi pe server utilizand discord-ul,poti oferi grade,chiar si sa vorbesti,daca am timp o sa incerc sa fac un plugin asemanator,doar ca prin intermediul acelui bot,o sa creez un channel unde poti sa vezi ce se vorbeste pe server,si sa poti vorbi si tu la randul tau.Vedem oricum este un plugin util +rep 3 Citează
uNuLuX Postat Noiembrie 21, 2023 Postat Noiembrie 21, 2023 La 19.11.2023 la 9:49, BandB a spus: Folosind acest plugin ca si exemplu,poti crea mult mai mult decat un verify,poti face posibila cumpararea VIP-ului mult mai repede,poti executa comenzi pe server utilizand discord-ul,poti oferi grade,chiar si sa vorbesti,daca am timp o sa incerc sa fac un plugin asemanator,doar ca prin intermediul acelui bot,o sa creez un channel unde poti sa vezi ce se vorbeste pe server,si sa poti vorbi si tu la randul tau.Vedem oricum este un plugin util +rep Salut ! Chiar as fi interesat sa cumpar asemenea plugin, astept sa il finalizezi 1 Citează
BandB Postat Noiembrie 21, 2023 Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 6 minute, uNuLuX a spus: Salut ! Chiar as fi interesat sa cumpar asemenea plugin, astept sa il finalizezi Nici nu am inceput 1 Citează
BandB Postat Decembrie 2, 2023 Postat Decembrie 2, 2023 La 21.11.2023 la 21:53, BandB a spus: Nici nu am inceput Plugin ul a fost finalizat și este de vânzare aici CREDITE: Yvezzaintᴷʸˢ, uNuLuX,KING | ROBERT Citează
KVG Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 (editat) . Editat Decembrie 17, 2023 de KVG Citează
BandB Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Succes la munca,ca vorbele ne plac cel mai mult Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.