deyu17 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 Numele dvs:xd Numele adminului reclamat: kiss kiss bang bang Data si ora: 12/11/2023 03:50 Motiv reclamatie: Am intrat pe server pentru prima data si nu aveam de unde sa stiu ca se da ban pentru strafe, adminul respectiv, m-a pus spec, dupa nici 30 de secunde de spec, m-a banat 2h.Ulterior, am intrat pe serverul de teamspeak pentru a discuta cu adminul respectiv, sa-i explic situatia ca nu stiam de strafe(e singurul sv cu regula asta, eu fiind nou intrat Dovada (Print la consola sau demo): Aici Am observat ca banurile de 2h nu se iau in considerare, dar, avand in vedere ca sunt un player nou pe server, cu steam on, nu mi se pare normal sa fiu tratat cu superioritate de adminii serverului indiferent de situatie.+de asta am observat ca adminul nu are banlist, online pe teamspeak nu era si as fii apreciat sa-mi explice, vazand ca e prima data cand intru pe server, daca o sa continuati asa, toti playerii noi o sa-i pierdeti, e singurul server cu regula asta, nu avem de unde sa stim ca nu e interzis, mai ales ca m-a pus spec si banat direct(mi-a zis o data ca nu am voie strafe si dupa la 20 de secunde m-a banat).
bozan1991 Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 eram pe svr aseara , ti s-a spus de 3-4 ori sa nu mai faci , iar tu ai tot comentat intr-una daca ti s-a zis ca este interzis, trebuia sa incetezi din a mai comenta si jucai linistit PS: tot voi comentati si tot voi sunteti victimele 1
fcrb | bucho Postat Noiembrie 12, 2023 Postat Noiembrie 12, 2023 (editat) Eu ti-am dat ban 2h pt ca ai inceput sa injuri, daca iti dadeam pt strafe iti dadeam permanent! Invata sa te abtii de la injuraturi ca nu suntem pe maidan! Daca adminul ti-a zis ca e interzis strafe, nu faci in continuare si incepi sa te crezi superior adminilor si incepi sa injuri! daca viitoare e ban permanent! Editat Noiembrie 12, 2023 de fcrb | bucho 3
Postări Recomandate