Sari la conținut

Nikos Vertis revine în România


device

Postări Recomandate



 

 

Iubitorii muzicii grecești vor avea prilejul să-l reîntâlnească pe Nikos Vertis în februarie 2024, când artistul va concerta la București și Cluj-Napoca. Ca de fiecare dată, interpretul va pregăti o surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România.

 

 

nikos-vertis-concert-2021-5279-1000x667.jpg

 

Călătoria muzicală întreprinsă de Nikos Vertis în România a început în 2015, cu un concert la Sala Palatului. Astăzi, după nouă ani, 14 concerte și peste 50.000 de spectatori la evenimentele sale, artistul concertează nu doar la București, ci și la Cluj. Astfel, pe 8 și 9 februarie publicul este așteptat la Sala Palatului, iar pe 15 februarie la BT Arena.

Nikos Vertis oferă de fiecare dată un show extraordinar, de calitate, el însuși fiind cucerit de țara noastră și mărturisind ca de abia așteaptă să se întoarcă aici în fiecare an:

"Pentru mine Romania este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine, vom cânta și vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine's Day."

Din Melbourne, Sydney și New York până la Tel Aviv sau Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a încântat de fiecare dată publicul iubitor de muzică grecească. Artistul s-a născut în Olanda și a ajuns în Grecia abia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci știa deja să cânte la instrumentul tradițional grecesc bouzouki, iar câțiva ani mai târziu a început să studieze canto.

-Prețuri bilete Nikos Vertis în România

Bilete pentru concertele Nikos Vertis din România se găsesc online, la prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei.

Pentru evenimentele din 8 și 9 februarie 2024 de la Sala Palatului, organizatorul pune la dispoziția publicului un pachet special MEET&GREET în valoare de 400 lei care poate fi achiziționat separat față de biletul de acces, disponibil la toate categoriile de preț (nu doar la categoria VIP ca în anii precedenți), în limita stocului disponibil, și care oferă:

 -întâlnirea cu artistul într-o sală special amenajată în acest sens, în care va avea loc o mini recepție cu șampanie și gustări

-fotografie cu artistul

-autograf

-badge-ul și posterul oficial al evenimentului
 

Sursa

  • Like 2
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate