MAOSDBax Postat Octombrie 21, 2023 Postat Octombrie 21, 2023 Vorbește foarte urât și nu este prima data, asta nu este comportament de admin. https://ibb.co/n1htbmL
DRaKu-ak47 Postat Octombrie 21, 2023 Postat Octombrie 21, 2023 alooooo!!!! ti-am zis de 3 ori ca nu e voie sa pui laser cand sunt predator in dreptul meu ( s-au intamplat cazuri cand am murit ca predator cand unu a pus laser in dreptul meu) ala se numeste kill in spawn, cum am iesit din freezetime am murit in laser..... da e greu sa intelegi...
MAOSDBax Postat Octombrie 21, 2023 Autor Postat Octombrie 21, 2023 Te rog să vi cu argumente, nu cu invenții. Nu ai murit în spawn la nici o rundă, vin-o te rog cu dovezi. Mulțumesc!
DRaKu-ak47 Postat Octombrie 21, 2023 Postat Octombrie 21, 2023 nu de tine ziceam, ziceam de ce s-a intamplat de multe ori cu laseru in fata predatorului in timp ce era in freezetime
HuGo Postat Octombrie 21, 2023 Postat Octombrie 21, 2023 Dacă nu respecti modelul de cerere ,nu vei primi niciun răspuns!
te-n_cing Postat Octombrie 21, 2023 Postat Octombrie 21, 2023 Acum 3 ore, DRaKu-ak47 a spus: alooooo!!!! ti-am zis de 3 ori ca nu e voie sa pui laser cand sunt predator in dreptul meu ( s-au intamplat cazuri cand am murit ca predator cand unu a pus laser in dreptul meu) ala se numeste kill in spawn, cum am iesit din freezetime am murit in laser..... da e greu sa intelegi... Nu e laser in spawn este voie sa puie laser in dreptul tau!!!! mu ai voie sa pui lasere si sa te pui spec! regulamentul nu-l face nimeni decat cel care e pe forum clar!
Postări Recomandate