Jama Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Salut si bine v-am gasit ! As avea o idee . Din cate am observat cred ca si voi ati vazut de multe ori ca intra playeri cu nick uL " D " " as" etc" Si pararea mea e sa punem un plugin care sa schimbe automat numele " Maxim 3 litere " sau " ESL.LEAGUECS.RO" [ numele asta ne si ajuta cu reclama ] ca atunci cand intra pe alt server automat face si reclama . Ramane la decizia voastra < 3 Cu respect The J. 1
GOTZE Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Salut Cu ce te deranjeaza ca au nick ul mai scurt de 3 litere ? Daca e din cauza comenzilor asupra lui , sunt mai multe metode sa l "articulezi" . amx_slaymenu sau kick , ban ii dai pe ip , etc. 2
Izzy2711 Postat Octombrie 20, 2023 Postat Octombrie 20, 2023 Sunt de acord cu Gotze,ai mai multe variante,in caz ca simteai ca te incomoda nick-ul la comenzi. 2
fcrb | bucho Postat Octombrie 22, 2023 Postat Octombrie 22, 2023 Lasa-i sa aiba minim 3 caractere la nume, unii poate sunt la inceput si nu stiu alte comenzi.. 1
Vizitator Postat Decembrie 20, 2023 Postat Decembrie 20, 2023 Este interzisa schimbarea numelor a jucatorilor de boost, cu atat mai putin in nume care face reclama catre noi. Folositi " vote " sau " status " in consola ( cei care nu stiti, cititi lista cu comenzi de pe forum ) Respins, T/C
Postări Recomandate