Sari la conținut

[Stiri Gaming] Serverele WWE 2K22 se vor închide pe 3 ianuarie 2024


uNuLuX

Postări Recomandate

 

mrhWYBl.png

 

 

2K Games și Visual Concepts au anunțat că serverele pentru jocul WWE 2K22 se vor închide pe 3 ianuarie 2024. Această închidere va afecta mai multe caracteristici ale jocului, inclusiv Creațiile comunității, modurile și meciurile online, și alte funcții legate de conectivitatea online.

Deși închiderea serverelor pentru titlurile sportive nu este neobișnuită, această decizie vine la mai puțin de doi ani de la lansarea jocului WWE 2K22. Este important de menționat că serverele pentru WWE 2K23 rămân active, iar jucătorii care doresc să continue experiența online vor trebui să facă upgrade la versiunea mai recentă a jocului.

WWE 2K22 a fost primul joc nou din seria WWE după controversatul WWE 2K20 și a adus cu el îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește modurile de joc. A reintrodus modurile Univers și GM (acum denumit MyGM), iar noile caracteristici precum MyFACTION și o prezentare reînnoită au contribuit la atragerea fanilor. Cu toate acestea, închiderea serverelor pentru WWE 2K22 marchează sfârșitul suportului online pentru acest joc.

WWE 2K22 este disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, PC și Xbox Series X/S. Fanii seriei vor trebui să aștepte potențialele anunțuri despre viitorul francizei în lunile următoare.

 

   Sursa:  AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate