Sari la conținut

[Știri Gaming] - Counter-Strike 2 s-ar putea lansa săptămâna viitoare!


seven7sin

Postări Recomandate

Dacă e să fim corecți, Valve au cam ratat deadline-ul de lansare al Counter-Strike 2 din vară, interval anunțat la începutul anului când compania a și arătat lumii pentru prima oară jocul. Dar se pare că suntem mai aproape de lansare decât am crede, cel puțin dacă e să ne luăm după un tweet al contului oficial Counter-Strike.

Counter-Strike-2-Feature-Image-780x470.j

Dap, ai citit bine, și nu cred că Valve întreabă doar pentru că vrea să ne scoată la suc în oraș. Așadar, există toate șansele ca miercurea viitoare să fie ziua în care Counter-Strike 2 se va lansa oficial, și ce mai așteptare! CS:GO s-a lansat tocmai în 2012 și, deși jocul a primit o grămadă de update-uri și modificări de-a lungul timpului, asta nu schimbă faptul că au trecut nu mai puțin de 11 ani de la ultima lansare adevărată.

Și, fie vorba între noi, Counter-Strike 2 a evoluat frumos, atât din punct de vedere al feature-urilor cât și pe parte de optimizare. Am atins și noi în repetate rânduri subiectul ăsta și am urmărit îndeaproape toate schimbările și modificările pe care Valve le-au implementat (găsești o sumedenie de materiale detaliate aici pe site) și trebuie să recunosc că jocul este aproape gata pentru prime time.

M-am jucat și eu cu ocazia deschiderii perioadei de testare către majoritate jucătorilor și nu pot să spun decât că mi-a plăcut. Jocul arată foarte bine, noile smoke-uri sunt o adiție foarte interesantă și sunt de părere că vor schimba radical stilul de joc, mai ales în competiții, iar sistemul de matchmaking îmbunătățit este ceea ce Counter-Strike avea nevoie.

Rămâne de văzut dacă jocul va ieși sau nu săptămâna viitoare. Dar oricum, zic eu că semnele sunt acolo și sunt încrezător că ne vom bucura de joc mai devreme decât mai târziu.

Screenshot-2023-09-22-at-16-13-58.png

SURSA:ZONAIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate