Sari la conținut

[Stiri IT] Noua funcție utilă din iOS 17 Cum îți găsești ceasul smart


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

apple1-800x450.jpg

Sursa: playtech.ro

Acesta este cel mai rapid mod de a îți localiza Apple Watch-ul pierdut.

Data viitoare când uitați unde ați lăsat Apple Watch și trebuie să-l găsiți rapid, puteți folosi iPhone-ul pentru a-i trimite un ping. Până acum, puteai trimite un ping către Apple Watch folosind exclusiv aplicația Find My, dar aceasta este mai orientată către acele momente în care ai pierdut cu adevărat ceasul sau dacă a fost furat. Dar pentru toate momentele în care Apple Watch își găsește drumul în colțurile mai întunecate și adânci ale canapelei, această nouă funcție ping este tot ce ai nevoie.

Pentru a începe, trebuie să întâi să îți actualizezi iPhone-ul la iOS 17. Aceasta este cea mai nouă versiune a sistemului de operare care rulează pe iPhone și aduce widget-uri interactive, modul StandBy, modificări la Mesaje, actualizări pentru Safari și multe altele.

Odată ce sunteți pe iOS 17, accesați Setări > Centru de control pe iPhone și derulați până în jos. Apăsați butonul verde + de lângă Găsește-mi ceasul. Acum puteți accesa Centrul de control glisând în jos din colțul din dreapta sus al ecranului iPhone-ului și atingeți pictograma ceas.

Acest lucru va trimite rapid la Apple Watch. Sunetul este același cu cel folosit când dați ping la iPhone. Funcția Ping My Watch funcționează chiar și atunci când Apple Watch este blocat și în modul silențios și nu trebuie să actualizați Apple Watch la watchOS 10 pentru ca această caracteristică să funcționeze – puteți folosi funcția chiar dacă Apple Watch este încă pe watchOS 9.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate