Sari la conținut

Gateway Electronic Master Series


BoGdY

Postări Recomandate

De la jucat „hoții si polițiștii” cu arme imaginare, la un startup de gaming 20 de ani mai târziu. Asa începe povestea lui Razvan si Florin, doi antreprenori care au fondat „eSports Gateway” – un business care orbiteaza in jurul competițiilor de esports.

Primul eveniment organizat de aceștia are loc chiar la sfârșitul acestei luni. Intitulat „Gateway Electronic Master Series”, turneul de League of Legends se va desfășura in doua parți distincte si are un fond de premiere in valoare de ~2000€.

VIZIUNEA NOASTRĂ ESTE SA DEVENIM UNA DINTRE CELE MAI MARI PLATFORME DE ESPORTS TOURNAMENTS DIN LUME, O PLATFORMA UNDE ORICE JUCĂTOR POATE GUSTA SCENA DE COMPETITIVE GAMING (NU DOAR CEI PRO SI SEMI-PRO) SI POATE CÂȘTIGA PREMII ZILNICE. TINTIM SA DEVENIM ALTERNATIVA NR. 1 PENTRU ORICE LADDER SYSTEM OFICIAL / RANKED PLAY AL ORICĂRUI JOC.
IN ROMANIA, ȚINTIM SA AJUNGEM CEI MAI MARI ORGANIZATORI DE COMPETIȚII SI EVENIMENTE NAȚIONALE LIVE SI UN ONE-STOP-SHOP COMPLET PENTRU ORICE PARTENER CE DOREȘTE SA ÎȘI REPREZINTE BRANDUL IN INDUSTRIA DE GAMING.

Cele doua parți la turneului Gateway Electronic Master Series se vor desfășura după cum urmează:

Calificări online (29 iunie – 21 iulie)

Calificările se joaca online si vin sub forma a 8 mini cupe individuale. Orice echipa are voie sa se înscrie la oricare si oricâte dintre aceste cupe – astfel fiecare are 8 șanse sa ajungă in finala!


Echipa de pe Locul 1 din fiecare mini cupa primește invitație in Playoff. Totodata, fiecare jucător va primi premii in Shards (moneda digitala ESG) care se pot schimba pe platforma eSports Gateway!

Playoff (28 iulie)

In Playoff se întâlnesc cele 8 echipe câștigătoare pentru o lupta face-to-face in București. Se of era premii in valoare de peste €2000 ce constau in cash, kituri si periferice de gaming, accesorii si goodybags, ochelari de vedere speciali pentru gaming si multe altele.

Mater-Series-1024x536.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate