Sebastian98 Postat Septembrie 17, 2023 Postat Septembrie 17, 2023 • Nick: Gicu • Nume: Sebastian • Varsta: 24 • Primele 7 cifre din cnp: 1981003 • Localitate: Sibiu • Ocupatie: Pompier - Paramedic • SteamId: sebyidg • Experienta ca admin: Da, am jucat pe multe servere si moduri, inclusiv predator, am avut si owner, designer pe forum etc. • Cuvantul cheie din regulament: predatorcs16romania • Sa folositi teamspeak: Da. • Link gametracker: gametracker.com/server_info/193.84.64.163:27015/top_players/?query=Gicu • De unde ai auzit de noi? - de la munca era cineva care s-a jucat cand a instalat acolo pe un pc, mi-am adus aminte de vremurile trecute (nu mai jucasem de ceva ani) am jucat si eu si apoi mi-am activat din nou steam-ul si am decis sa joc mai mult, imi place serverul. • Poti ajuta serverul cu o donatie?: daca e in scopul promovarii lui, da. p.s: daca se poate adminul sa il primesc pe alt nume ar fi perfect, asta a ramas de la lucru si am lasat asa pentru ore p.s2: am vazut ca nu sunt multi admini, mai ales pe zi, am vazut o gramada cu aim, speed, wall si nu erau admini, astazi am prins cativa, noroc ca apoi a intrat baiat fin si spuma, a vazut ca eu i-am anuntat, le-a facut poze/cerut wg si au iesit. Multumesc!
Postări Recomandate