BoGdY Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Sa incepem prima oara cu setarile din placa video (neaparat nVidia ). Pasul 1 : -Intrati in nVidia Control Panel si selectati " Adjust image settings with preview" Pasul 2 : -Bifati " Use the advanced 3D image settings" apoi dati click pe " Take me there" Pasul 3 : -Toate setarile din tabelul "Global Settings" trebuiesc date pe "OFF". La "Multi-display/mixed GPU acceleration" selectati "Compatibility performance mode", la "Texture filtering - Negativa LOD bias" selectati "Clamp", iar la "Texture filtering - Quality" selectati " High Performance". Deasemenea "Vertical sync" trebuie dat " Force OFF". Pasul 4 : - Dupa ce ati terminat de facut setarile din placa video intrati in cs si bagati urmatoarele setari : fps_max 101, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101, m_filter 0, rate 25000, Pasul 5 : - Dati quit dupa ce ati bagat setarile si in continuare v-a trebui sa urmati celalalt post al meu cu noforce-urile, numit " Noforce commands pentru cei cu steam". Dupa ce bagati si noforce-urile intrati apoi in cs si scrieti cl_showfps 1 si vedeti cate fps-uri aveti. PS: Am vazut ca a mai postat cineva tot asa ceva legat de 100 fps in care scria 1 singura setare din placa video si 2 setari de fps din joc si totodata a spus ca trebuie sa bagati "developer 1" ca sa va creasca fps. "developer 1" asta despre care zice el nu face nimic altceva decat sa forteze fps sa arate cat ii dai tu de ex : daca dai fps_max 500 si ai developer 1 iti va arata ca ai 499 fps. Defapt nu schimba jocu cu nimic sa ai 23131 de fps important e sa ai maxim adik 100 ( 99 mai exact ). Deci developer 0 nu trebuie schimbat. Va multumesc si astept raspunsuri si pt cei care au incercat ce am zis sa imi spuna rezultatele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.