Astaroth Postat Septembrie 10, 2023 Share Postat Septembrie 10, 2023 (editat) Vand contul asta de steam, mai are 26,65 euro in portofel https://steamcommunity.com/id/astarothrth Daca nu sunteti interesati de cont ci doar de banii de pe el, imi puteti da mesaj si pentru aia, dau gift card de 25e Pret negociabil; pentru cine e interesat, imi poate da mesaj pe discord: astarothrth Edit: am adaugat optiunea pentru gift card Editat Septembrie 16, 2023 de Astaroth Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
BandB Postat Septembrie 12, 2023 Share Postat Septembrie 12, 2023 @AstarothTe rog adauga un pret in postare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Astaroth Postat Septembrie 16, 2023 Autor Share Postat Septembrie 16, 2023 Up. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
BandB Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 Topic-ul nu prezinta interes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate