Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Numele dvs: oTz
Numele adminului reclamat:  AleX*_*
Data si ora: 14;17/ 19/08/2023
Motiv reclamatie: abuz de admin, in mod normal nu faceam daca imi dadea odata gag dar dupa ce mi-a cerut wg test si a vazut ca sunt curat cauta numa anturaje cu mine  sa aibe un motiv sa imi dea gag sau ban sau altele  in ss se vede cum abuzeaza de acest grad imi loasem gag ca am scris animatie  ca am incercat sai explic ceva dupa ce mi-a scos gagu servaru el mi-a mai dat odata gag 1 min pt limbaj... dupa peste ceva minute iar mi-a dat pt limbaj fara sal jignesc cu ceva  asta a fost pe la 11:30  cand am intrat iar adica pe la 14:17 nu apuc sa joc 2 raunde fara sal bag pe el inseamna vb cu altjucator el imi da gag pt jignire vreu sa stiu si eu unde  am jignit eu puteti sa va uiti si in consola servarului ca nu am zis o jignire nimanui nu faceam aceasta reclamatie dar este super enervant sa iti dea unu gag fara sa spui ceva anume... si nu te lasa sa te joci
Dovada (Print la consola sau demo): https://imgur.com/a/vVIIxOh

Postat

multimim pentru avertizare , este admin nou , voi avea o discutie cu el , promit ca nu se va mai repede , in caz contrar v-a fii sanctionat 

• Like 1
Postat
  La 19.08.2023 la 11:29, OTZ1997 a spus:

Numele dvs: oTz
Numele adminului reclamat:  AleX*_*
Data si ora: 14;17/ 19/08/2023
Motiv reclamatie: abuz de admin, in mod normal nu faceam daca imi dadea odata gag dar dupa ce mi-a cerut wg test si a vazut ca sunt curat cauta numa anturaje cu mine  sa aibe un motiv sa imi dea gag sau ban sau altele  in ss se vede cum abuzeaza de acest grad imi loasem gag ca am scris animatie  ca am incercat sai explic ceva dupa ce mi-a scos gagu servaru el mi-a mai dat odata gag 1 min pt limbaj... dupa peste ceva minute iar mi-a dat pt limbaj fara sal jignesc cu ceva  asta a fost pe la 11:30  cand am intrat iar adica pe la 14:17 nu apuc sa joc 2 raunde fara sal bag pe el inseamna vb cu altjucator el imi da gag pt jignire vreu sa stiu si eu unde  am jignit eu puteti sa va uiti si in consola servarului ca nu am zis o jignire nimanui nu faceam aceasta reclamatie dar este super enervant sa iti dea unu gag fara sa spui ceva anume... si nu te lasa sa te joci
Dovada (Print la consola sau demo): https://imgur.com/a/vVIIxOh

Extinde  

cand injurai de ce nu ai facut poze?

stii sa faci deact cand iei gag?

si vezi ca ai cu rosu nu esti curat

Postat (editat)

nu iti dadeam gag aiurea de ce nu ai facut poze cand ma injurai??

Editat de Alexandru31
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate