Sari la conținut

[Știri gaming] - Inspector Gadget: MAD Time Party va fi lansat pe 14 septembrie


dRama t i c a

Postări Recomandate

inspector-gadget-mad-time-party-1024x474.jpg

 

Versiunea digitală a Inspector Gadget: MAD Time Party va fi lansată pe 14 septembrie 2023, pe Nintendo Switch, PlayStation 5, PC, PlayStation 4, Xbox One/Xbox Series X|S. Ediția de retail din America de Nord va fi lansată pe PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch în octombrie 2023.

Dezvoltat de Smart Tale Games, Inspector Gadget: MAD Time Party este un nou joc de petrecere care va aduce lumea emblematică a Inspectorului Gadget direct în casele jucătorilor. Jocul permite unui grup de 1-4 jucători să se bucure de aventuri distractive într-o versiune interactivă a acestui univers îndrăgit.

În Inspector Gadget: MAD Time Party, jucătorii vor explora mediile familiare din seria originală și vor întâlni personaje iconice precum șeful Quimby, Penny și agenții MAD. Utilizând celebrele gadgeturi ale Inspectorului Gadget, jucătorii vor lupta împotriva forțelor malefice ale lui Dr. Claw.

 

Inspector Gadget: MAD Time Party oferă o serie de caracteristici captivante, inclusiv aventura distractivă și incitantă în rolul legendarului Inspector Gadget, explorarea Metro City și completarea de misiuni și provocări în modul Aventură. Jucătorii vor descoperi 16 mini-jocuri inspirate din universul Inspector Gadget, precum Count Them All, My Precious și Pass the Bomb. De asemenea, se poate juca în modul multiplayer, oferind o experiență distractivă pentru întreaga familie și prieteni.

Nu în ultimul rând, Inspector Gadget: MAD Time Party beneficiază de o coloană sonoră excepțională realizată de Tanis Chalopin, fiica creatorului inspectorului Gadget, Jean Chalopin, adăugând un element suplimentar de autenticitate și bucurie în timpul jocului.

Credit: JOCURI247.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate