Sari la conținut

[CS:GO] - MOUZ confirmă semnarea celui mai râvnit tânăr căpitan înainte de lansarea jocului CS2


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Organizația MOUZ a anunțat în data de 3 iulie că și-a reunit forțele cu tânărul și promițătorul Kamil siuhySzkaradek, lider în jocul CS:GO, pentru lansarea jocului CS2.

Siuhy și-a făcut debutul în scena profesională sub tutela echipei de academie a MOUZ între iunie 2021 și august 2022. Cu toate acestea, spre deosebire de coechipierii săi AdamtorzsiTorzsas, Dorian xertioNBerman și Jon JDCde Castro, nu a obținut o promovare în prima echipă.

1652981770833-16x9.jpg

 

Transfer la GamerLegion, tânărul a ajuns în marea finală BLAST Major!

În schimb, siuhy s-a alăturat GamerLegion în septembrie 2022 și a devenit unul dintre cei mai buni IGL. Tânărul polonez a condus echipa de Tier2 până la finala mare a BLAST Paris Major în mai, într-una dintre cele mai entuziasmante povești ale unei echipe de Counter-Strike: Global Offensive.

Siuhy vine la MOUZ pentru a umple golul lăsat de plecarea veteranului și căpitanului australian Christopher dexterNong, care a condus echipa în ultimii doi ani. El va avea sarcina de a face din MOUZ un contender pentru titlu, ceea ce dexter nu a reușit să realizeze, cu excepția unui loc în primele patru la IEM Rio Major în noiembrie 2022.

Mă întorc la una dintre cele mai prestigioase echipe de CS pentru a începe o nouă eră și a fi căpitan într-un nou joc”, a declarat siuhy în videoclipul său de prezentare. „Bazele sunt puse pentru a deveni una dintre cele mai bune echipe din lume”.

Cu adăugarea lui siuhy, MOUZ se pregătește să aibă una dintre cele mai tinere echipe din CS de Tier1. Dacă organizația îl va adăuga pe Jimi JimpphatSalo din academia de jucători pentru a-l înlocui pe JDC, așa cum sugerează zvonurile, MOUZ va avea o echipă cu o vârstă medie sub 20 de ani.

Pentru moment, echipa MOUZ pentru CS2 îi include pe siuhy, xertioN, torzsi și pe frozen. Organizația va anunța în curând înlocuitorul lui JDC.

 

SURSA: prosport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate