• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[ Stiri IT ] -Microsoft lansează o aplicație de system tuning pentru Windows 11 și 10.

seven7sin

Postări Recomandate

Postat

Microsoft lansează o aplicație de system tuning pentru Windows 11 și 10.

Cred că toți avem obiceiurile noastre specifice atunci când reinstalăm un Windows. Spre exemplu, un soft nelipsit de pe orice sistem pe care-l configurez este CCleaner. Unealta asta mă ajută ca odată la ceva timp să curăț fișierele temporare, reziduri de la update-uri și alte rămășițe d-astea care ating câteodată și câțiva GB în dimensiune. Dar în curând s-ar putea să renunț la softul ăsta pentru că Microsoft tocmai a anunțat o soluție proprie pentru aceleași probleme.

PC Manager este disponibil pentru download în stadiu Beta pe site-ul oficial și am zis să-i dau o cheie să văd ce știe. Până acum nu am văzut nimic în neregulă cu el și face cam tot ce vreau de la un soft de acest fel: poți șterge fișierele parazit, ai un soi de task manager integrat pentru monitorizarea proceselor consumatoare și ca un bonus, include o funcție de storage manager care îți oferă control complet asupra partiției pe care este instalat Windows.

Ca să îți facă treaba și mai ușoară, PC Manager include și o scurtătură către panoul de control al antivirusului Windows Security. În felul ăsta, cei de la Microsoft reușesc să mai ofere utilizatorilor încă o unealtă folositoare. Se vede că direcția este una similară cu cea aleasă de Apple, care oferă de departe cel mai ușor de navigat sistem de operare dintre toți marii producători. Dacă Windows reușește măcar să se apropie de macOS în acest aspect, poate câștiga și mai mulți utilizatori.

SURSA:ZONAIT

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate