Sari la conținut

Michelin devine partenerul oficial al francizei Gran Turismo


BoGdY

Postări Recomandate

20190816_141333-1024x576.jpeg

PlayStation a anunțat un nou parteneriat strategic cu Michelin, compania internaționala de anvelope, pentru noul joc al francizei Gran Turismo. Conform parteneriatului multianual, Michelin devine și „furnizorul oficial de anvelope” al Campionatelor Gran Turismo Certificate de FIA, iar anvelopele marca Michelin au apărut în joc în cadrul celui de-al treilea eveniment World Tour live care a avut loc la Playstation Theater.


Colaborarea începe prin creșterea vizibilității Michelin, utilizatorii având posibilitatea de a descărca gratuit conţinut în Gran Turismo Sport până în octombrie 2019. Pachetul Michelin va include pentru prima dată:

O nouă secțiune Michelin în cadrul muzeului virtual Gran Turismo Sport „Brand Central” ce iniţiază jucătorii în istoria bogată a Michelin în motorsport, performanţă și inovaţie.
Tehnologia anvelopelor de la Michelin, disponibilă în secțiunea „Tuning” a Gran Turismo Sport, aplicabilă pentru nivelurile de dificultate ale jocului definite ca: dificil, mediu sau ușor.
Elemente de branding de pe pistă și scenografie de la multe dintre cele mai apreciate competiții motorsport și locul lor de desfășurare.
În 1895, frații Michelin s-au urcat la volanul unei mașini special produse pentru cursa auto Paris-Bordeaux-Paris, pentru a demonstra performanţa anvelopelor umplute cu aer. De la momentul acelei curse, Michelin a doborât recorduri în materie de inovație și performanţă în cele mai dificile și apreciate competiții auto din lume, obținând inclusiv 22 de victorii consecutive la celebra cursă 24 Hours din Le Mans și peste 330 de victorii la Campionatul Mondial de Raliu FIA.


Prin participarea la concursuri cum ar fi Campionatul Mondial de Anduranță FIA, Campionatul Mondial de Raliu FIA, Formula E FIA și la cele organizate de Asociația Internaţională de MotorSport din SUA, Michelin transformă cursele motorsport într-un laborator pentru colectarea unui volum mare de informații folosite în dezvoltarea anvelopelor de top. Tehnologiile dezvoltate în competițiile motorsport care și-au dovedit eficiența pe pistă sunt transferate în dezvoltarea anvelopelor destinate mașinilor performante de stradă, precum cele din Gran Turismo.

03_1926_1_museum_timeline-1024x576.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate