Sari la conținut

[Știri gaming] - Directorul de creație al jocului Beyond Good & Evil 2 a încetat din viață


Tox1cMan>?

Postări Recomandate

12bMWxg.jpg

Emile Morel, game designer-ul din cadrul Ubisoft ce preluase de curând rolul de director de creație al jocului Beyond Good & Evil 2, a încetat din viață la vârsta de 40 de ani.

Dispariția lui Morel a fost semnalizată de colegii săi, prin intermediul platformei LinkedIn. Greg Hermittant, producer în cadrul studioului Ubisoft din Montpellier, a scris “Odihnește-te în pace, dragul meu Emile Morel. Ne-ai fost un partener grozav și ai dat dovada de bunătate în toți acești ani la Ubisoft. Sunt recunoscător că am lucrat împreună la atât de multe proiecte”.

Morel s-a alăturat companiei Ubisoft în 2009, lucrând la jocuri precum The Adventures of Tintin sau Rayman Legends. Înainte de Ubisoft, Emile Morel lucrase în cadrul studioului Eden Games, unde și-a adus aportul la jocuri precum Alone in The Dark sau Test Drive Unlimited 2.

Conform unui raport al celor de la Kotaku, Morel fusese promovat în luna februarie în poziția de director de creație al jocului Beyond Good & Evil 2, ca urmare a unei restructurări în cadrul studioului Ubisoft Montpellier.

Nu a fost dezvăluită încă cauza morții lui Emile Morel.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate