Sari la conținut

[CS:GO] - Noul eveniment Intel Extreme Masters și-a aflat locația! Premii de peste 250.000 puse la bătăie pentru cele mai bune echipe de CS:GO


dRama t i c a

Postări Recomandate

IEM Sydney revine în forță în acest an după o pauză de patru ani, anunță ESL. Evenimentul mult așteptat, parte a seriei Intel Extreme Masters, va avea loc spre sfârșitul anului și se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente CS:GO ale sezonului viitor.

27839.jpg

Revenirea evenimentelor IEM CS:GO în Australia a fost așteptată de mult timp. Ultima ediție a IEM Sydney a avut loc în 2019, iar de atunci scena s-a schimbat considerabil, incluzând și o eră complet online.

Premii de peste 250.000 puse la bătăie pentru cele mai bune echipe de CS:GO

IEM Sydney 2023 va fi cea de-a patra ediție a Intel Extreme Masters desfășurată în oraș. Cu toate că turneul a fost anunțat recent, informațiile despre implicarea echipelor sunt, în mod înțeles, puține.  Totuși, vă putem spune ce știm despre viitorul eveniment IEM CS:GO. IEM Sydney 2023 va face parte din SXSW Sydney, un festival de gaming de cinci zile în care jucătorii pot experimenta jocuri viitoare într-un mod hands-on. Cu un turneu IEM CS:GO în mijloc, promite să fie o experiență extrem de captivantă.

Luke Lancaster, șeful departamentului de gaming al SXSW Sydney, a declarat următoarele despre evenimentul ce urmează:

IEM Sydney 2023 se va desfășura în perioada 16-22 octombrie, iar playoff-urile vor avea loc în Aware Super Theatre la ICC Sydney. Un total de 16 echipe se vor califica pentru a concura pentru un fond de premiere de 250.000 de dolari, urmând formatul standard de grup cu dublă eliminare. De asemenea, se va disputa și punctul pentru Intel Grand Slam, cu Vitality și ENCE fiind singurele două echipe care au acumulat puncte până în prezent.

Aceste echipe se vor califica prin diverse modalități. Șase locuri sunt rezervate pentru echipele partenere ESL, în timp ce alte patru locuri sunt rezervate pentru echipele din clasamentul mondial ESL. O echipă va primi o invitație de „Erou Local” (presupunând că se referă la echipa Grayhound Gaming)

Până la momentul actual, nu se cunosc detalii despre echipele care vor participa, dar cu siguranță vom vedea nume de top din scena CS:GO internațională.

CREDIT: PROSPORT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate