Sari la conținut

[Stiri IT] - Google închide Album Archive pe 19 iulie, deci ar fi o idee bună să îți salvezi pozele


seven7sin

Postări Recomandate

google-logo-780x470.jpg

 

Google Album Archive, un serviciu mai puțin cunoscut de stocare a conținutului media vechi distribuit prin intermediul serviciilor Google, își va înceta funcționarea pe 19 iulie 2023. Google informează utilizatorii în și îi îndeamnă să utilizeze Google Takeout pentru a exporta orice fișiere pe care doresc să le păstreze.

 

Google Album Archive a funcționat ca un depozit pentru fotografii și videoclipuri de pe serviciile Google închise, precum Hangouts ( acum Google Chat ) și Google Plus. Acesta a adăpostit, de asemenea, conținut media de la Blogger și Picasa Web Albums, poze de profil vechi, channel art pentru YouTube și backup-uri automate.

 

Deși o parte din conținutul media de pe Album Archive este disponibil pe Google Photos, Blogger și Google Chat, există poze sau filmări care se găsesc doar în Album Archive. Toate fișierele vor fi șterse după 19 iulie. Dacă vrei să-ți păstrezi conținutul media ar trebui să folosești Google Takeout, instrumentul de export al Google. Procesul implică accesarea unui link personalizat Google Takeout, care te va redirecționa către o pagină pentru descărcarea datelor din Album Archive.

 

În primul rând, trebuie să te asigură că este bifată caseta „ Album Archive ” înainte de a da click pe butonul „ Next Step ”. Apoi, trebuie să decizi destinația unde vrei să ai datele. Vorbim despre un fișier ZIP sau TGZ prin email sau alt serviciu de stocare, cum ar fi Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive sau Box. După ce ai făcut o selecție, trebuie să apeși pe butonul „ Create export ” pentru a iniția procesul de descărcare.

 

Google va confirma că a început exportul de date, proces care poate dura ore sau zile pentru a se finaliza. Un email va fi trimis atunci când toată povestea asta e gata. Este de remarcat că linkul Google Takeout va rămâne valabil doar timp de șapte zile. De asemenea, mesajul Google privind disponibilitatea viitoare a anumitor fotografii și videoclipuri pe serviciile sale este oarecum neclar. Prin urmare, utilizatorii sunt încurajați să verifice Album Archive și să descarce orice conținut pe care îl consideră valoros până pe 19 iulie 2023, pentru a preveni pierderea acestuia.

                                                                                                                                                

                                                                                                                                           Sursa ( zonait.ro )

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate